Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand ford focus 1.8 tddi 2001

18 Oct 2011, 12:45

Marca/Model Ford Focus
Caroserie/numar usi :hatchback/ 5 usi
Kilometraj : 190000 km
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1753 cmc/ diesel/
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 6/5/5.5
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, aer conditionat, parbriz incalzit, scaune incalzite,CD player + comenzi volan, jante aliaj pe 16, inchidere centralizata, alarma, ABS, 4 airbaguri, xenon.
Detalii nivel de siguranţă :
Alte comentarii : masina este intretinuta foarte bine. sunt al doilea proprietar, intrata in tara din 2008 provienenta Germania. ITP 2012, folie omologata RAR. Ofer si 4 roti cu cauciucuri pe 14 de iarna pt sezonul rece.Mai multe detalii si poze la tel sau id mess paulica_myr
Preţ : 4200 neg
Numele vânzătorului :
Telefon de contact : 0753830541
Fişiere ataşate
04032011453.jpg
04032011454-1.jpg

Re: vand ford focus 1.8 tddi 2001

18 Oct 2011, 15:51

Am avut una identica...daca pot sa spun asa.

Inca o consider una din cele mai bune masini pe care am avut-o :D ...nevasta-mea inca mai plange dupa ea !!!

Super elasticitate in turatie, super design pentru 2010, super consum, super...super...

Colegu'...ia-o ca pe un up. Bafta la vanzare :D

Daca nu o dai pana la anu'...ti-o iau eu pentru nevasta-mea...sa scap de plansete !!!

Am sa-ti urmaresc topicul.

Stima

20 Oct 2011, 12:36

Da, intr adevar este o masina foarte manevrabila si care consuma foarte putin. Am intretinut o cum am putut eu mai bine si pot sa spun ca se afla intr o stare foarte buna. Nu as renunta la ea daca nu as avea nevoie de o masina mai mare.
Am uitat sa mentionez faptul ca accept si variante, iar daca este vreun coleg cu un model gen mondeo ce doreste schimb plus diferenta din partea mea il astept cu oferte. Respect.

20 Oct 2011, 13:10

Colegu'...

Iarta-ma ca-ti poluez topicul, iti mai dau un "sfat" si gata...

In trecut am procedat cum vrei tu acum sa faci : am vandut FF1, am mai pus niste bani si am luat Mondeo. La putina vreme a inceput sa-mi para rau.

Mondeo este o masina uriasa pe langa FF 1 si e relativ de greu sa te obisnuiesti cu ea...
Mondeo tdci este un tip de masina cu fffffffffffffff multe posibile probleme. Da, recunosc ca fac antireclama...cum se zice :-"
Mondeo benzinar are un consum extrem de mare desi niciun proprietar de acest tip nu o sa recunoasca.

Parerea mea, daca vrei una mai mare baga-te pe un FF2 break sau si mai bine pe un Focus C-Max - spatiu din plin dar nu pe Mondeo.

La vremea cand cautam Mondeo, un coleg de forum mi-a zis acelasi lucru...nu l-am ascultat...ba chiar m-am suparat. Acum as vrea sa-i spun doar atat : ai avut dreptate colegu'.

Intre timp : bafta la vanzare !!!! :D
Stima

Stima

20 Oct 2011, 16:09

Nu stiu ce sa zic m ai cam pus pe ganduri, despre TDCI uri in general nu am nici eu o parere foarte buna dar stiu si eu , ma gandesc ca fiind un loc al pasionatilor , nu se vand rebuturi pe aici.
Astept in continuare intrebari, oferte. Respect.

30 Oct 2011, 13:12

inca valabil

30 Oct 2011, 14:32

Salut si bine v-am gasit!
M-am inregistrat azi-noapte pe forum din dorinta de a achizitiona un Ford pe motorina. Inca nu sunt decis, Focus, Mondeo, imi plac amandoua.
As dori, daca se poate, sa postezi poze cu interiorul masinii si sa-mi dai mai multe informatii despre lucrarile pe care le-ai efectuat la masina (schimbat piese, cand, daca ai factura pentru ele, etc.)

Multumesc isi abia astept sa scriu si eu despre Ford-ul meu pe forum!

31 Oct 2011, 13:19

salut, o parte din detaliile pe care trebuie sa le stii sunt chiar in anunt dar am sa incerc sa mai completez cate ceva. Am schimbat articulatia mai toata in timp anul asta gen bucsi, bielete, capete de bara, arcuri fata ca mi a pocnit unul si le am schimbat noi pe amandoua. Distributia e facuta la 170000km, acum are 190000km. Filtrele si uleiul sunt schimbate de vreo 2000 km. Tot ce s a schimbat la ea s a scris in carnetul service, care este la zi. Ca si plusuri are un interior foarte curat nu e rupta sau mizerabila tapiteria sau scaunele, nu e alergata sau muncita, are instalatie bixenon h4 philips , jantele de aliaj le am incaltat in august cu cauciucuri noi marca kleber profil v cu protectie la janta. Ca si minusuri are vopseaua sarita un pic in 2 locuri la spoilerul spate semn ca nu a fost vopsit bine, capota prezinta acele mici ciobituri de la pietre sarite de la celelalte masini. Pozele care le am cu interiorul sunt mari si nu merg aici, dar le poti vedea prin alte mijloace gen mess sau altceva. Facturi o parte mai am dar o parte din piese le am mai luat prin cineva care le combina el. Tehnic masina se prezinta bine pentru varsta ei. Astept alte nelamuriri. respect.

31 Oct 2011, 13:54

salut.am un ford focus 1 break, din 2001, 1.6 16v benzina.daca te int la schimb , vb si iti dau mai multe detalii.

31 Oct 2011, 19:28

cosmin_flo iti multummesc de oferta dar caut tot ceva diesel si ceva mai mare decat un ff1 break. respect

05 Noi 2011, 09:02

Inca valabil!

19 Noi 2011, 14:15

valabil

23 Dec 2011, 22:21

Sal un ff1 1.8 tddi break? Distributie, antigel, lichid frana, pompa ambreiaj, alternator , curea accesorii + rola schimbate recent?
Subiect închis