Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

dezmembrari ford mondeo 1.8 benzina an 2000

11 Noi 2011, 18:23

dezmembram ford mondeo cu motor 1.8 benzina an 2000, masina este varianta breack,
vindem orice element de caroserie, amortizoare, roti, etriere, discuri, cutie de viteza, motor, usi, hayon, plansa bord, luneta, geamuri laterale, tapiterie interior, planetare, computer motor, faruri, stopuri spate, air-baguri, centuri siguranta, brate spate, brate fata, senzori motor, baie ulei, aeroterma, radiator aeroterma, rezistenta aeroterma,
preluam comenzi zilnic intre 08:00-22:00 chiar si in week-end,
livrare rapida oriunde in tara in maxim 24 ore lucratoare.
Fişiere ataşate
portbagaj.jpg
motor.jpg
interior.jpg
fata.jpg
jante.jpg

Re: dezmembrari ford mondeo 1.8 benzina an 2000

05 Dec 2011, 12:21

buna ziua m.ar interesa cat costa scaunele?

05 Dec 2011, 17:47

am scaunele 200ron lasami un nr ceva ca sa te sun.

24 Ian 2012, 09:32

vand toate piese de ford care le mai am pe stoc cu 150euro oferta.
vand multe piese de ford modeo breack 2000 1.8 bezina la pachet la pentru ca renunt la afacere,

cine vine sa le ia primu ala este marele castigator.

mai am pe stoc urmatoarele.

bord volan pe stinga

air-bag

3 usi complete

hayon complet

tapiteria completa(scaune electrice si incalzite)

motor complet

cutie viteza,

alternator,

electromotor,

compresor ac

servodirectie

catalizator

toba finala

toba intermediara

toate calculatoarele si releele

panoul de comensi

polita retractabila din portbagaj

toate acestea vreau sa le dau cu suma de 150euro cu conditia sa vina personal sa le ridice.

precizez ca nu inteztionez sa vand nimic separat, doar la pachet ca sa pot scapa de toate odata.

pretul ramane 150euro pentru toate cele de sus. nu este exlus ca sa mai fie cate vreo piesa de care eu am uitat. succes.

24 Ian 2012, 13:05

Din ce localitate esti?

24 Ian 2012, 14:40

$1 scrie:$2in ce localitate esti?

iasi

24 Ian 2012, 17:13

Ma intereseaza foarte tare scaunele, ti-as fi luat toate piesele, dar avand in vedere distanta intre iasi si oradea si pretul combustibilului, imi este imposibil. Mai e si problema spatiului, nu as putea sa aduc piesele fara remorca, iar asa ceva nu detin.

Daca te hotoarasti sa dai scaunele la pretul mentionat mai sus, sunt dispus sa le iau. Inca ceva, sa nu fie rupt cel de la sofer pe margine. Daca ar fi sa le trimiti prin curierat, nu trebuie decat sa le infasori intr-un sac de nailon ca sa nu se murdareasca pe drum. Salut.

24 Ian 2012, 18:26

$1 scrie:$2a intereseaza foarte tare scaunele, ti-as fi luat toate piesele, dar avand in vedere distanta intre iasi si oradea si pretul combustibilului, imi este imposibil. Mai e si problema spatiului, nu as putea sa aduc piesele fara remorca, iar asa ceva nu detin.

Daca te hotoarasti sa dai scaunele la pretul mentionat mai sus, sunt dispus sa le iau. Inca ceva, sa nu fie rupt cel de la sofer pe margine. Daca ar fi sa le trimiti prin curierat, nu trebuie decat sa le infasori intr-un sac de nailon ca sa nu se murdareasca pe drum. Salut.

da iti dau scaunele cu 200ron
suna-ma ca sa vorbim putin despre detalii de livrare.
0757 051 090

24 Ian 2012, 20:45

are radio casetofon sau radio cd ?

24 Ian 2012, 20:50

$1 scrie:$2re radio casetofon sau radio cd ?

casetofon

25 Ian 2012, 14:19

Scaunele nu sunt nicidecum cele din poza, sunt scaune simple, nu recaro,

Nu stiu ce motiv ar avea vanzatorul sa ascunda acest fapt, si sa induca in eroare potentialii cumparatori, insa scurta lui prezenta pe forum si modul in care si-a prezentat marfa nu imi inspira deloc incredere.

Intre timp va atasez o poza cu scaunele pe care le vinde defapt, si langa ea poza originala care apare pe site, ca sa puteti face o comparatie.

Nu doresc sa starnesc controversa inutila, sunt de parere ca scaunele pe care le vinde respectivul user sunt foarte bune, atat calitativ cat si din punct de vedere al pretului, dar faptul ca m-a indus in eroare imi ridica multe semne de intrebare. Il astept sa isi explice situatia, consider ca pe acest forum ar trebui sa dam dovada de mai multa seriozitate. Eu astept asta pe clubford, daca era pe okazii, autovit, sau 4tuning nu m-as fi mirat, insa aici eu nu incurajez astfel de abordari.
Fişiere ataşate
interior.jpg
Poza cu scaune recaro, care pretindea initial ca le vinde.
phpsp9SG9AM.jpg
Poza cu ce vinde defapt.

25 Ian 2012, 14:25

$1 scrie:$2caunele nu sunt nicidecum cele din poza, sunt scaune simple, nu recaro,

Nu stiu ce motiv ar avea vanzatorul sa ascunda acest fapt, si sa induca in eroare potentialii cumparatori, insa scurta lui prezenta pe forum si modul in care si-a prezentat marfa nu imi inspira deloc incredere.

Intre timp va atasez o poza cu scaunele pe care le vinde defapt, si langa ea poza originala care apare pe site, ca sa puteti face o comparatie.

Nu doresc sa starnesc controversa inutila, sunt de parere ca scaunele pe care le vinde respectivul user sunt foarte bune, atat calitativ cat si din punct de vedere al pretului, dar faptul ca m-a indus in eroare imi ridica multe semne de intrebare. Il astept sa isi explice situatia, consider ca pe acest forum ar trebui sa dam dovada de mai multa seriozitate. Eu astept asta pe clubford, daca era pe okazii, autovit, sau 4tuning nu m-as fi mirat, insa aici eu nu incurajez astfel de abordari.

da intradevar vad clar ca este altceva. nu stiu dece am eu poza aceea in calculator de la interiorul masini. in fine eu le am de vreun an si chiar nu stiu dece am alta poza la interiorul asta.
scuzele mele sunt facute public si imi cer scuze daca am creeat confuzie.
bine ca am fost inspirati sa facem poze si sa fie totul ok.
scuze inca odata.

25 Ian 2012, 14:36

Vanzatorul mi-a explicat la telefon, a fost amabil si intelegator, s-a creat o confuzie, a fost lamurit totul. Aveti mai sus o poza cu produsul real, pretul e bun si marfa arata ok.

04 Feb 2012, 14:57

acest topic poate fi inchis. am vandut toate piesele de la ford.
Subiect închis