Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Ford fiesta 2007

25 Noi 2011, 20:11

Marca/Model :ford FIesta
Caroserie/numar usi :3
Kilometraj : 39000
An de fabricaţie : 2007
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : euro 4 benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 8
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă : 4 airbag
Alte comentarii :
Preţ : 4000
Numele vânzătorului :George
Telefon de contact : 0769 307 819

Pret:
4,100 EUR (Brut)
pret negociabil
Caroserie:
Coupe
Fabricatie:
2007
Rulaj:
39,000 km
Transmisie:
manuala
Cilindree:
1299 cm³
Emisii CO2:
144
Norma Euro:
euro4
Combustibil:
benzina
Culoare:
albastru
Numari de usi:
2/3
Tara de origine:
Germania
Tara inmatricularii:
Romania

ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, interior velur, antifurt, ESP, parbriz incalzit
Informatii suplimentare:

primul proprietar, fara accident
Descrierea vehiculului:

4airbag,filtre,placute NOi,anvelope NOI IARNA, 11.2007 prima inm Germ, e ca noua masina,km reali,rar+certif autenticitate scos,carte RO, luni 28.11.11 platesc TAXA,daca o dau repede va trec primu prop in carte si nu mai faceti rar si nimich.va dau fiscal si intr`o zii aveti si nr de RO. OKAZIE
km sunt reali ,INTERIOR arata k nou,volan,schimbator,butoane tapiterie etc. oglinzi incalzite,elct+heliomate,faruri electrice,
Fişiere ataşate
6.JPG
5.JPG
4.JPG
3.JPG
2.JPG
1.JPG

Re: Vand Ford fiesta 2007

25 Noi 2011, 23:38

Taie ESP'ul de pe lista de dotari ;) Si am impresia ca poti taia si oglinzile heliomate de pe lista dotarilor ... nu stiu ca Fiesta sa fi avut asa ceva ca dotari, oricum nu pe versiunile ieftine ... asta a fost masina de flota ceva
Iar computer de bord nu are ... Ala era optional si nu arata doar nr de km care pot fi facuti cu combustibilul ramas

26 Noi 2011, 15:37

te-ai trezit u vb , versiune ieftina ? esti orb poate, nu vezi ca are mai multe dotari ca versiunile standard ? te-ai trezit vorbind. Daca vrei sau nu s`o cumperi, pastreazati impresiile pt tine.
Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 26 Noi 2011, 18:44, modificat 1 dată în total.
Motiv: nu mai cita ultimul mesaj

26 Noi 2011, 15:41

Si care sunt dotarile alea multe fata de versiunile standard? Are sau nu ESP, oglinzi heliomate sau CB?

Eu cred ca are dreptate colegul orb!!! :-"

26 Noi 2011, 18:05

ba esti prost si tu ? vino s vezi oglinzile, cb desteptule poate doar fiesta are pe toate modele, dar cate masini au macar asta (sa iti arate cati km mai mergi) deci trebuia sa specific si asta ca poate nu o ia un prost care a mai avut fiesta si poate a avut alta masina si nu are de udne sa stie. Iar esp mii s spus ca are cand am intrebat ce dotari are s fac anuntul.Stati toata ziua care retardatii pe forum si comentati voi datori la toti sau eu ma istiu ce, vrei s`o cumperi vii vezi ce are si ce nu are si la revedere. eu i-am facut 2-3 poze in trecere si atat, masian e cumparata de vreo 6 luni si a stat. am bagat eu in ea vreo 15 mil in consumabile si anvelope noi+ 15-25 mil cu tot cu inmatriculat sapt viitoare.
Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 26 Noi 2011, 18:44, modificat 1 dată în total.
Motiv: nu mai cita ultimul mesaj. Avertisment pt. limbaj.

26 Noi 2011, 18:11

Periculosulee lasa-ne tata, du-te si vinde masina unde vrei da' macar nu mai scrie aici.
PS: cu banii pe care ii vei lua pe fiesta asta "super" dotata sa treci pe la librarie, plang cartile de limba si literatura romana in rafturi dupa tinee :((

26 Noi 2011, 18:49

Atenție la limbaj.
@george_pericol - anunțul l-ai făcut praf. Eu nu cred că ești hotărât să vinzi mașina mai ales că nici la preț nu ești hotărât ba 4000€ ba 4100€. Ce să mai vb de lista lungă de opționale fictive.

26 Noi 2011, 22:04

poti sterge anuntu ! nu stau s ma cert cu toti ratoni care nu au ce face!

26 Noi 2011, 22:35

Ratonii, cu doi de "i"

27 Noi 2011, 12:23

Domnii administratori si moderatori, nu stiti decat sa dati decat niste avertismente pentru asemenea limbaj? Altii au fost exclusi de pe forum pentru muuuuult mai putin, dar vad ca in cazul asta nu faceti nimic, doar avertizati.
Subiect închis