Marca/Model : Skoda Octavia
Caroserie/numar usi : hatchback / 5 usi
Kilometraj : 137800
An de fabricaţie : 1998
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 10 oras / nu stiu exterior pentru ca nu am iesit cu ea din oras
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS, AC,
Detalii nivel de siguranţă : airbag sofer / pasager
Alte comentarii : La cerere
Preţ : 3000
Numele vânzătorului :Marian
Telefon de contact : 0769088552 (
marian0475@yahoo.com in situatia in care nu raspund la telefon, nu-l tin dupa mine )
Stimati domni.
Sunt posesorul unei Skoda Octavia ‘ 98 motor 1.6 cumparata in iulie 2011 de la un prieten.
Am constatat ca nu-I chiar masina care imi trebuie venind de la un Passat 2003 dupa care imi pare rau si acum. Nepricepandu-ma la mecanica si neavand niste cunostinte prin service-urile din Romania mi-a fost oarecum teama sa mai apelez la careva pentru intretinerea VW.Ultimul spunandu-mi la un moment dat ca imi trebuiesc aprox. 6000 ron pentru o revizie totala.
Sa revenim insa la Skoda.
Asa cum am spus este o masina care nu indeplineste cerintele mele de “ familist “ , as spune chia neincapatoare pentru o familie cu 2 copii.La momentul la care am cumparat=o eram singur …fara familie dupa mine sa pot face o proba .
Am vazut zilele trecute “ live “ adica am mers cu un Mondeo a unui amic si-am ramas impresionat de performante si spatiu.
Daca la Skoda dau scaunul la maxim in spate ( asa cum conduc de obicei ) nu mai incape nimeni pe bancheta.La Mondeo am dat scaunul si m-am dus in spate ramanand surprins ca si eu aveam loc acolo.
Astfel…
Am de gand s-o schimb cu un Ford sau Opel din claseele Mondeo sau Vectra.
Pentru masina asta vara am platit si-o pot dovedi cu actul de Vanzare-Cumpare 3000 euro.
Intre timp i-am facut ITP-ul care-I valabil pana in 2013, un schimb de placate de frana fata, am prelungit RCA-ul pana in martie, dar evident astea sunt cheltuieli care le ai cu orice masina deci nu vin ca si “ adaosuri” .
Spuneti-mi va rog daca as putea avea sanse sa schimb cu unul dintre incapatoarele Forduri ?

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
- Fişiere ataşate
-

-