Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
03 Ian 2012, 12:09
Salut,
Se vand
la comanda:
Stopuri pe LED pentru Mondeo MK3 Berlina & Hatchback (2000 - 2007)
- se monteaza foarte usor, la fel ca niste stopuri normale.
- sunt 3 tipuri:
rosu clar - 1000 LEI - SET
rosu cu negru - 1000 LEI / SET
negre integral - 1150 LEI / SET - produsele sunt noi !
ATENTIE: PRETURILE SUNT FIXE ! Faruri cu angel eye si cu lupa pentru Mondeo MK3:
- se monteaza foarte usor, la fel ca niste faruri normale
- sunt 2 tipuri:
cu fundal negru - 1450 LEI / SET
cu fundal crom - 1450 LEI / SET - produsele sunt noi !
- se poate aplica instalatie xenon !
ATENTIE: PRETURILE SUNT FIXE ! In cazul in care nu puteti vizualiza toate pozele atasate si sunteti interesat de unul din produse ma puteti contacta pe
e-mail istrate.andreidaniel@gmail.com sau la Tel: 0744.921.035
- Fişiere ataşate
-

-

- instalatie far
-

-

- far negru
-

- far crom
-

- stop negru integral
-

- stop rosu clar
-

- stop rosu cu negru
-

- leduri aprinse
-

07 Ian 2012, 12:57
UP
30 Ian 2012, 23:57
Arata misto farurile , pakat ca sunt scumpe .....
31 Ian 2012, 02:47

UP ! ! !
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 04 Feb 2012, 10:13, modificat 1 dată în total.
Motiv: Avertisment pt. incalcarea regulii de 3 zile pt. "UP".
04 Feb 2012, 06:15
NOU ! ! ! La un set de faruri achizitionate CADOU kit xenon complet ! ! !
08 Feb 2012, 21:38
Asta da oferta prin iunie vreau sa achizitionez si eu un set de faruri dinastea , momentan nu dispun de lovele

Bafta la Vanzare !
08 Feb 2012, 22:10
stopurile sunt criminale,dar cum spunea colegul,pacat ca sunt prea scumpe....
22 Feb 2012, 14:58

UP ! !

La un set de faruri achizitionate CADOU kit xenon complet ! ! !
22 Feb 2012, 15:11
Oferi ceva in plus fata de:
http://www.orange-tuning.de/shop/dectan ... 58714.html - 195E perechea + 24E transport in RO
ori
http://www.coastadeest.ro/detalii-4785_ ... _blac.html - deja in RO, la mai putin de 1250lei perechea
?
22 Feb 2012, 17:00
face si omul un ban...
23 Feb 2012, 02:42
1: asa cum scrie si mai sus, ofer un kit xenon cadou la cumpararea unui set de faruri.
2: in comparatie cu cei de la "coasta de est", eu dau farurile cu 6 RON mai scumpe, dar cu un "cadou" in plus. Daca esti interesat de faruri, ti le pot da la 1240 RON, ca sa fie sub pretul celor de la "costa de est tuning".
3: ori le poti achizitiona de la cei de la "Orange Tuning", unde nu cred ca transportul pana in Bucuresti este de doar 24 euro.
4: nu este nimeni obligat sa cumpere un produs care i se pare a fi scump. fiecare vanzator isi administreaza business-ul cum doreste.
23 Feb 2012, 12:35
daca e asa....pretul cel mai bune chiar pe site-ul lor:
http://www.dectane-romania.ro/index.php?detalii=59849
10 Mar 2012, 16:56
chiar daca nu este ok...nu pot sa ma abtin sa comentez acest post...cum poti prietene sa ceri niste sume asa mari pt produsele tale??chiar crezi ca suntem toti cu "ciunga-n par"??? oameni buni comandati de pe e-bay ca le gasiti la aproape jumatate din pretul cerut de acest individ...
http://www.ebay.com/itm/360392342653?it ... 7d&vxp=mtrhttp://www.ebay.com/itm/200650318909?it ... 4232wt_905
14 Iun 2012, 21:55
bai "baieti", daca va pot numi asa, cred ca voi nu intelegeti anumite aspecte, dupa cum urmeaza:
1: NU ESTE OBLIGAT NIMENI DAR ABSOLUT NIMENI SA CUMPERE UN PRODUS CARE I SE PARE SCUMP, PROST, URAT SAU MAI STIU EU CUM...
2: DACA EU VREAU SA CER 10 000 DE EURO PE O PERECHE DE CHILOTI PLINI DE C _ _ _ T ESTE FIX PROBLEMA MEA ! ! ! daca vine unu "cu ciunga-n par", asa cum a spus prietenul de mai sus, si imi ofera 20 000 de euro pe ei, este la fel problema lui! NU A VOASTRA ! ! !
3: PRETUL CERUT PENTRU ACESTE PRODUSE, ESTE PRETUL PE CARE EU AM CONSIDERAT CA ESTE NORMAL SA IL CER, PUNAND LA SOCOTEALA PRETUL DE ACHIZITIE, TRANSPORT, TAXE SI BINEINTELES P_R_O_F_I_T !!! daca stiti ce este ala, iar acest profit, NU ESTE DE 100 DE MILIOANE ASA CUM CREDETI ! ! !
4: FIECARE ISI ADMINISTREAZA BUSINESS-UL ASA CUM DORESTE SI CUM IL TAIE CAPUL ! ! ! TI SE PARE CEVA CIUDAT??? NU CUMPARA FRATE ! ! ! NU TE OBLIGA NIMENI! DAR NICI NU COMENTA FARA ROST !! ! !
14 Iun 2012, 22:12
Prietene, te incurca cu ceva postul meu de aici legat de vanzarea acestor produse? Banuiesc ca raspunsul va fi "NU"! Ok, atunci hai sa ne vedem fiecare de treaba lui! nu ti-a bagat nimeni pe gat sa cumperi faruri sau stopuri de la mine "la acest pret extraordinar de mare"!!! Nu vrei sa cumperi de la mine? OK! nu am nimic cu tine! cumpara-ti de unde vrea ... basca ta dar respecta vanzatorul! nu cred ca ai tupeul sa te duci (de exemplu) intr-un magazin Nike si sa afisezi un baner cu
" In Europa/Dragonul Rosu prechea asta de adidasi o luati la jumatate de pret!". iar daca faci asta, inseamna ca, "domnule individ", educatia ta lasa muuult de dorit ! ! !
15 Iun 2012, 20:42
e bine ca cei de mai sus care te deranjaza asa de tare ofera si alternative la preturile tale tampit de piperate.....si asta se numeste concurenta!!! si e bine sa arate natarailor care vor sa cumpere de la tine ca se pacalesc si pot gasii aceleasi produse la preturi mai decente.....deci lasa gura mai afaceristule !!!! nu e nimic gresit daca sunt comentate produsele tale......daca nu iti convine muta-te cu taraba in alta parteeeee !!!!!
16 Iun 2012, 01:00
$1 scrie:$2 bine ca cei de mai sus care te deranjaza asa de tare ofera si alternative la preturile tale tampit de piperate.....si asta se numeste concurenta!!! si e bine sa arate natarailor care vor sa cumpere de la tine ca se pacalesc si pot gasii aceleasi produse la preturi mai decente.....deci lasa gura mai afaceristule !!!! nu e nimic gresit daca sunt comentate produsele tale......daca nu iti convine muta-te cu taraba in alta parteeeee !!!!!
Prietene, cred ca ori ai probleme cu vederea ori cu procesorul. Mai citeste odata sau de mai multe ori scrisul cu rosu aflat doua posturi mai sus. Si asa cum i-am spus si colegului tau de breasla, habar nu aveti ce inseamna cuvantul RESPECT!
16 Iun 2012, 18:04
$1 scrie:$2
Prietene, te incurca cu ceva postul meu de aici legat de vanzarea acestor produse? Banuiesc ca raspunsul va fi "NU"! Ok, atunci hai sa ne vedem fiecare de treaba lui! nu ti-a bagat nimeni pe gat sa cumperi faruri sau stopuri de la mine "la acest pret extraordinar de mare"!!! Nu vrei sa cumperi de la mine? OK! nu am nimic cu tine! cumpara-ti de unde vrea ... basca ta dar respecta vanzatorul! nu cred ca ai tupeul sa te duci (de exemplu) intr-un magazin Nike si sa afisezi un baner cu
" In Europa/Dragonul Rosu prechea asta de adidasi o luati la jumatate de pret!". iar daca faci asta, inseamna ca, "domnule individ", educatia ta lasa muuult de dorit ! ! !
Salutare! daca tot te-a mancat limba, hai sa iti raspund la ce mi-ai spus aici:
Suntem o comunitate, un forum dedicat Ford unde cei inscrisi nu sunt bisnitari. In cazul in care unul dintre cei inscrisi are ceva de vandut ramas de la masina lui sau din alta parte, expune un pret de "comunitate" adica decent si accesibil. Nu face "avere" din vanzarea produselor lui ci doar isi recupereaza o parte din banii alocati anumitor piese.
Nu am dc sa cumpar de la tine. Pot comanda si eu de pe e-bay. E mai simplu decat sa iti platesc tie super comision si ies in avantaj. Avand in vedere ca acele stopuri nu sunt fabricate de tine, cu siguranta si tu le comanzi din afara(ebay sau alte site-uri). Sunt niste stopuri aftermarket; nici macar originale.Chiar mi-a placut exemplul tau cu "magazinul Nike". Nu este bun pentru produsele tale deoarece nu vinzi nimic original dar este bun pentru descrierea persoanei tale. Cam asta faci tu: iei produse din "Europa" si le vinzi la preturi de "Nike". Nu are nicio legatura cu educatia mea ceea ce ai spus mai sus.
Nu am nimic cu tn. Nici macar nu te cunosc. Ma deranjeaza doar modul tau de a vinde ceva.
Cu stima,
Aurel Marinescu
16 Iun 2012, 19:16
Ok. Nu am spus nicaieri ca produsele sunt originale sau nu. Si daca, asa cum ai spus si tu, poti comanda de pe e-bay, de ce ai mai insistat cu discutia asta? Nu vreau sa mai continui acesta discutie, pentru ca mi se pare fara rost si off-topic, fiecare are opinia lui. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt clarificate.
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 22 Iun 2012, 08:39, modificat 1 dată în total.
Motiv: Inchis & mutat la Arhiva - nu are rost sa iti tinem pe forum anuntul.