Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
31 Ian 2012, 13:39
Dezmembrez Ford Sierra 1.8 turbodiesel, an fab 1993, stare perfecta de functionare, trapa manuala, geamuri electrice fata, amortizoare schimbate, flansa cardan noua, praguri RS, eleron spate, toba finala sport, set roti aluminiu 14'' de vara (5 buc). As prefera sa vand motorul intreg deoarece merge f bine.
Mai am si cateva piese de rezerva : rulmenti spate noi, bucsi bara stabilizatoare originale noi, cilindru frana spate nou, semnalizatoare albe, stopuri fumurii si faruri in stare perfecta, alternator, demaror, radiator clima si radiator apa, compresor aer conditionat. Tel 0740970201
27 Feb 2012, 21:08
valabil
08 Mar 2012, 00:24
Spune-mi si mie te rog in ce situatie e masina, adica daca e inscrisa si cat ai vrea pe ea toata...
Ce pret are cotiera completa, adica inclusiv butoanele de la geamurile electrice si mansonul de la frana de mana... Astept PM.
08 Mar 2012, 20:22
valabil
08 Mar 2012, 23:14
1 topic/sectiune. Tu ai 3.
31 Mar 2012, 18:28
Valabil. Mai am : amortizoare KYB gaz pe fata, ulei spate - aproape noi, motorul s.a dat, mai am o chiulasa completa de 1.8 td, trapa stare f buna, stopuri fumurii perfecte, faruri, bord perfect, fuzete fata+spate f bune, tamburi + saboti spate buni, arcuri bune, planetare + diferential, un cablu ambreiaj nou sigilat, o pereche bucsi bara stabilizatoare noi, 2 perechi rulmenti spate noi in cutie, set 5 roti aluminiu pe 14'', praguri plastic RS, capota spate cu eleron, 4 usi complete cu geamuri el fata, cotiera, parbriz, luneta.
24 Apr 2012, 21:06
au mai ramas : amortizoare spate, usi complete spate, fata (geamuri el fata), interior in stare f buna, bord in stare f buna, trapa 2 pozitii complet functionala, capota spate cu eleron, 2 buc faruri stg, stopuri fumurii originale, 2 buc semnalizatoare albe stg, instalatie aer conditionat, diferential+planetare, bascule spate, fuzete spat, set 5 roti al, toba sport, ventilatoare radiator racire, instalatie franare, diverse maruntisuri.