Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Focus 2 1,6i Ti-VCT 115cp, GHIA, 2005

05 Feb 2012, 12:41

Marca/Model : FORD FOCUS GHIA
Caroserie/numar usi : 5 USI
Kilometraj : 126.670
An de fabricaţie : 07/2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600, BENZINA, EURO 4 - HXDA
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) :
VIN: WF05XXGCD55U60896
Nivel de echipare : GHIA
Detalii nivel de echipare/dotări : DUBLU CLIMATRONIC, SENZORI PLOAIE+LUMINI, OGLINDA INTERIOARA HELIOMATA, PILOT AUTOMAT, 4 GEAMURI ELECTRICE, OGLINZI ELECTRICE INCALZITE, VOLAN PIELE REGLABIL, SCAUN SOFER REGLABIL PE INALTIME+LOMBAR, TAPITSERIE PLUS, LUMINI PEDALIER+PARASOLARE, RADIO CD FORD 6000+COMENZI VOLAN, COTIERA FATA-SPATE, TORPEDOU FRIGORIFIC, BORD MAHON, 5 TETIERE, PROIECTOARE, JANTE ALIAJ PE 16', INCHIDERE PE CHEIE+CHEIE BRICEAG
Detalii nivel de siguranţă : ABS, 6 AIRBAG-URI
Alte comentarii : CARTE SERVICE LA ZI, DISTRIBUTIE +CURELE SCHIMBATE PE BUNE,BATERIE NOUA!!!!!, TAXA DE INMATRICULARE 350 EURO, STARE OPTICA SI TEHNICA IMPECABILA, ABSOLUT TOTUL FUNCTIONAL!!!
Preţ : 4850 EURO
Numele vânzătorului : CRISTI NAZAROV
Telefon de contact : 0723251066 / 0754406056

Resize of focus baia mare 008.jpg

Resize of focus baia mare 029.jpg

Resize of focus baia mare 004.jpg

Resize of focus baia mare 018.jpg

Resize of focus baia mare 014.jpg

Resize of focus baia mare 013.jpg

Resize of focus baia mare 009.jpg

Resize of focus baia mare 007.jpg

Re: Focus 2 1,6i Ti-VCT 115cp, GHIA, 2005

05 Feb 2012, 14:55

salut,
un lucru nu inteleg, masina are numere de MM, iar tu esti din GL. ai fost ai luat-o, pentru tine, ca sa o vinzi mai departe?

sau are vre-o problema masina descoprita uletrior cumpararii si acum incerci sa o vinzi?

poze cu cartea service? si dovezi a schimbarii distributie-baterie!

05 Feb 2012, 20:44

Nu te supara,pe tine te intereseaza masina sau numerele?Sau cumva lucrezi la Ilicit si esti curios sa vezi ce se intampla in Triungiul Bermudelor? :(( .O poza cumva cu foaia matricola nu vrei? :)) :)) :))

05 Feb 2012, 20:59

Oare nu era mai simplu un raspuns la intrebare?Cu atitudinea asta ai slabe sanse sa vinzi masina! ;)
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 06 Feb 2012, 17:27, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

05 Feb 2012, 21:24

Raspunsul era simplu daca citeai bine anuntul si vedeai acolo seria de sasiu cu care poti afla absolut orice despre masina asta......Raspunsul a fost pe masura intrebarilor tale pentru ca toti Fordistii de pe aici cam stiu ce se poate face cu o serie de sasiu si ce se poate face cu....niste poze a unei carti service,facturi ,bla,bla....Scuzati totusi...ironia prea avansata....

05 Feb 2012, 22:48

daca doresti sa raspunzi la ce te-am intrebat bine, daca nu, nu :-?? ; desi vad ca ai dat-o in sf-uri :-t . nu am intrebat de VIN, l-am vazut.

06 Feb 2012, 20:37

Popa nu toaca de doua ori la biserica pentru o baba surda!!! Asteptam persoane interesate de masina....Ceea ce tu nu cred ca esti! O zi buna!!!
P.S:Masina are numere de MM pentru ca de acolo au fost luate,eu sunt din Galati si deocamdata stiu ca am dreptul la libera circulatie in aceasta tara,este adusa pentru vanzare pentru a avea tu de unde sa cumperi(desi ma indoiesc),are trecut VIN-ul in anunt tocmai pentru a se putea verifica absolut orice despre masina la reprezentanta(km,revizii,incidente),iar la -15 grade crede-ma ca ultimul lucru pe care-l am de facut este sa-ti pozez tie bateria!!!!!Asta pentru cultura dvs generala in cazul in care chiar vreti sa va cumparati o masina!!!!! 8-} 8-} 8-} :-?? :-??

06 Feb 2012, 22:09

cum verifici tu cu VIN-u km la reprezentanta?....la Ford nu se poate asa ceva

06 Feb 2012, 23:02

la raspunsurle de 0,5 lei si pertinente pe care le-ai oferit, consider ca tocmai ti-ai raspuns in mesajul de mai sus cu popa si biserica.

asa este nu caut, dar iti dau un exemplu : viewtopic.php?f=141&t=70380

cat despre raspunsul dat de tine e pueril, si din el deducem foarte bine ca nu esti decat un alt dealer de masini "bisnita la negru", ceea eu nu am nimic improtiva ta, dar bine ca te-ai evidentiat.

cat despre poze, eu nu tiam cerut sa faci poze la baterie :), oricum foarte buna gluma facuta de tine, in care te ironizezi singur, ai inteles foarte bine cand am cerut dovada inlocuirii unui acumulator. stii foarte bine ca toata lumea ca sunt niste hartii (tine drept dovada ca ai cumparat acel acumulator); bineinteles ca mai mult ma interesa cartea service, si dovada schimbarii distributiei (distributia nu se face la nea gigu (nelu, si altii, nu vreau sa jignesc pe cineva cu numele) in service de doamne ajuta!

este foarte evident ca nu ai nici o treaba cu marca "ford" decat ca este o sursa de venit si bisnareala pentru tine.

consider ca ti-am tinut topic sus degeba, dar sa fie poate gasesti vre-o "gasca", asa cum le zice-ti voi.

o zi buna de asemenea si un cumparator pe cinste.

07 Feb 2012, 14:39

Cand am cumparat ultima masina am dat peste o gramada de bisnitari de acest gen. Nu inteleg ce castigi daca nu vorbesti frumos si raspunzi tuturor intrebarilor unui client. Am vazut si o gramada de fraieri care cumpara de la cineva care vorbeste in felul asta, pe stilul "lasa ca domnu' e ocupat". Pacat.

Oricum, sunt si alte tipuri de oameni care aduc si vand masini, care iti furnizeaza orice vrei sa stii, si asa e normal.

Eu iti recomand domnule Cristi Nazarov sa raspunzi intrebarilor in mod normal, fara ironii, ca niciodata nu stii de unde sare iepurele.

Si nu cred ca te doare aparatul foto sa faci o fotografie la o carte de service, eu unul nu m-am deplasat sa iau o masina pentru ca nu am primit toate detaliile si fotografiile pe care le-am cerut, nu poti merge cateva sute de km sa vezi o masina fara sa te asiguri ca nu ai suprize!

In rest, spor la vanzare, masina e frumoasa si la un pret corect.

08 Feb 2012, 20:56

Pentru darius_x,in baza VIN-ului poti verifica toate reviziile la reprezentanta si implicit si km la care au fost facute,asa ca in proportie de 95% poti sa fii sigur pe km masinii!
Pentru ovideatza,in primul rand multumesc pentru sfaturi,apoi imi permit sa-ti fac si eu unul:nu judeca dupa aparente si mai ales stand in tribune!
In momentul in care chiar vrei sa-ti iei o masina,pui mana pe telefon si vorbesti direct cu omul pentru a afla mult mai multe detalii si a vedea in primul rand cu cine vorbesti,pentru ca la tastatura toate cuvintele ies frumos ,mai putin corect vezi colegul de mai sus!!Apoi sa mai stii ca lucrurile simple sunt si cele mai bune:venit ,vazut,placut!!!Crede-ma,carti service,stampile si facturi...nu mai sunt demult lucruri greu de obtinut.....
Ofer detalii si sunt dispus sa ofer si timp celor care au interes real pentru o masina(serie sasiu,test reprezentanta,test vopsea,orice),in rest pentru cei care stau la soba si mai au curiozitatea sa mai vada si ceva poze....le urez sedere placuta.
Stiu ca prin toate aceste polemici am reusit sa-mi creez un mare dezavantaj,o imagine de"umflat cu ceafa lata si lanturi la gat',asa precum cred unii de pe aici,dar crede-ma ca de 10 ani nimeni nu mi-a adresat nici macar un singur cuvant urat,sau o replica din cele spuse de voi,nici dupa ce au vandut masina luata de la mine!!!!Probabil pot sa declar inchis,pe acest forum, acest anunt deoarece nu cred ca vor mai fi clienti dupa asemenea discutii,si sa-i astept pe siteurile de vanzari unde pot gasi masina.Inca odata scuze tuturor interlocutorilor deranjati.....O zi buna...
Subiect închis