Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

VAND NANO STICK USB IDEAL PT MASINA TA!!

18 Feb 2012, 00:23

Vand USB Flash Drive nJoy nanoDISK 4GB si 8GB este ideal pt playerele auto care citesc stick-uri usb, ne mai existand riscul sa fie agatat din greseala si stricat , stick-ul si/sau portul din player, cum se intampla dese ori in cazul unui stick usb de dimensiuni mari. de asemenea este foarte util pentru modulatoarele FM auto, din acelasi considerente. un alt avantaj este ca are suport pentru breloc reducand astfel riscul de a fi pierdut. iar ca performante se comporta exact asa cum ar trebui, nefiind cu nimic in urma celor de dimensiuni normale.
Dimensiuni: (19.4mm x 15.4mm x 6.9mm (LxWxH))

PRET 4GB: 40 RON
PRET 8GB: 55 RON

Livrez personal in zona sectorului 1 in fiecare zi de luni pana vineri intre 18:30-21:00. In week-end nu sunt in Bucuresti.
NU TRIMIT IN TARA.

0720 540 752 - Catalin
Fişiere ataşate
1.jpg

Re: VAND NANO STICK USB IDEAL PT MASINA TA!!

21 Feb 2012, 09:04

UP
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 21 Feb 2012, 10:48, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

28 Feb 2012, 23:29

valabil

01 Mar 2012, 23:41

se poate sa mute un moderator acest topic la accesorii auto?

02 Mar 2012, 21:06

Rog un moderator sa modifice primul post cu urmatorul daca se poate. Va multumesc.

Vand USB Flash Drive nJoy nanoDISK este ideal pt playerele auto care citesc stick-uri usb, ne mai existand riscul sa fie agatat din greseala si stricat , stick-ul si/sau portul din player, cum se intampla dese ori in cazul unui stick usb de dimensiuni mari. de asemenea este foarte util pentru modulatoarele FM auto, din acelasi considerente. un alt avantaj este ca are suport pentru breloc reducand astfel riscul de a fi pierdut. iar ca performante se comporta exact asa cum ar trebui, nefiind cu nimic in urma celor de dimensiuni normale.
Dimensiuni: (19.4mm x 15.4mm x 6.9mm (LxWxH))

USB Flash Drive nJoy nanoDISK 4GB-40 RON
USB Flash Drive nJoy nanoDISK 8GB-55 RON
USB Flash Drive nJoy nanoDISK 16GB-90 RON
USB Flash Drive nJoy nanoDISK 32GB-170 RON

Livrez personal in zona sectorului 1 in fiecare zi de luni pana vineri intre 18:30-21:00.
In week-end pot livra in Bucuresti in functie de disponibilitate.
NU TRIMIT IN TARA

0720 540 752 - Catalin

07 Mar 2012, 21:19

up

08 Mar 2012, 19:43

Interesante stick-urile dar cam "peste" pret. Daca vrei sa le vinzi trebuie sa scazi preturile macar la nivelul celor de aici, daca nu sub el. Sincer, ma interesa unul de 8 Gb.

Spor la vanzare, la urma urmei e marfa ta.

08 Mar 2012, 20:50

stiu preturile lucrez in domeniu....pe langa cei 43-45 de lei adauga si taxa de transport la 80% din magazine(pt ca nu au showroom ca sa il poti ridica personal) care e cuprinsa intre 15-25 lei chiar si pt bucuresti...asa ca nu ma supara remarca ta. O sa ajungi la un pret mai mare decat ce ofer eu.

08 Mar 2012, 21:50

$1 scrie:$2..pe langa cei 43-45 de lei adauga si taxa de transport la 80% din magazine...

Care e faza cu 80% din magazine care iti iau taxa de transport? Sincer, mie mi-e suficient 1 magazin care aduce gratis (si sunt din ce in ce mai multe in ultima vreme). Si da, am gasit magazin, pe prima pagina de cautari:
De exemplu, aici http://www.pcgarage.ro/memorii-externe/ ... k-clasa-4/ ai si 5 ani garantie. Si mai ieftin cu cca 10%!!!

Ziceai de taxe de livrare de 15-25 ron... pai la ei la 29 ron ti-l livreaza in 3 ore!!! :D

08 Mar 2012, 22:03

si eu ti-l pot livra pt 15 lei in 2-3 ore in bucuresti...si iti ofer aceasi garantie de 5 ani...si iti garantez ca nu iti vine pt stickul ala acasa cu transport gratuit. Ei lucreaza cu stoc furnizor asa ca dureaza 1-2 zile pana ajung la tine...
V-am specificat clar ca lucrez in domeniu si stiu ce vb.
Astea sunt preturile mele si cred ca sunt cele corecte pt un produs destul de folositor si extrem de bun. Cine e de acord cu acest pret cumpara cine nu e de acord nu e obligat sa cumpere si poate cumpara de oriunde doreste.

08 Mar 2012, 22:20

OK, deci sa adunam:
- garantie... probabil nu putem compara garantia de la tine cu cea oferita de o firma, in baza unei facturi. Corect?
- pret mai mic la ceilalti in conditii de livrare mai bune (nu au limitari de sector si nici macar de oras).
- eu vorbeam de un furnizor care chiar face acea livrare in conditiile enuntate.

Cu o singura parte din enuntul tau sunt de acord: "Cine e de acord cu acest pret cumpara cine nu e de acord nu e obligat sa cumpere si poate cumpara de oriunde doreste".
Oferind si alternative concrete, toata lumea ar trebui sa fie multumita.

09 Mar 2012, 00:33

-pot oferi factura cu garantie absolut reala identica cu cea pe care o poate oferi orice firma care comercializeaza acest stick.
-livrarea este subiectiva din moment ce eu il aduc personal adica fac un efort in plus fara a fi remunerat pt asta neavand o retea de distributie. am specificat clar ca pt cei din sectorul 1 pot ajunge eu sa il aduc daca clientul este din alt sector ma poate suna si stabilim o ora si un loc de comun acord.
-pc garage nu este furnizor...este doar un magazin online...furnizor este firma de la care ei cumpara. modul in care tu ai putea face o comanda este urmatorul aplici online pt produs, te suna cineva de la ei, or sa iti zica ca nu au pe stoc acel produs si ca trebuie sa il comande la furnizor si cel mai probabil va v-a fi livrat a doua zi cu un cost de 35lei+transport(asta va garantez).

09 Mar 2012, 18:56

Cateva precizari:
- pentru mine furnizor este cine imi ofera marfa. Ca el o aduce sau o produce, nu e treaba mea. Sincer. Importante sunt pretul si seriozitatea.
- sunt de acord ca faci un efort, dar cam obligi si clientul sa faca. Corect?
- imi pare rau sa te contrazic in legatura cu seriozitatea lor. Am luat suficienta marfa ca sa am acces la stocurile lor ;) , iar uzual marfa de pe stoc se livreaza a doua zi. Saptamana aceasta am comandat luni un hdd care era in stoc la furnizorul lor (ceea ce ei zic ca adauga 2 zile la livrare), marti l-au livrat.

12 Mar 2012, 10:03

up...

18 Mar 2012, 22:00

TRIMIT IN TARA DOAR DACA SE CUMPARA MAI MULT DE 5 BUCATI.

01 Mai 2012, 23:55

Nu vreau sa stric afacerea, eu am un Pioneer DEH-4000UB si pentru minu nJOY nanoDUAL de 4GB (cumparat in toamna) nu a vrut sa mearga pentru ca era prea lent stick-ul (pe site zicea 10 Mbs la citire, la scriere ii chiar lent), mergea putin mai repede daca am pus un microSD. Momentan am renuntat la el pentru ca nu il citea suficient de repede. Poate ii ceva cu player-ul meu mai vechi. Totusi am reusit sa il fac sa mearga perfect tot cu un stick de dimensiuni reduse Kingston DTMC de 8GB http://www.pcgarage.ro/memorii-externe/ ... micro-8gb/ . sper sa ajute pe careva
Subiect închis