Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Mondeo 4 Titanium X 2.5 T 220CP

24 Feb 2012, 14:51

Marca/Model : Ford Mondeo
Caroserie/numar usi : 5 usi
Kilometraj : 37.000 Km
An de fabricaţie : 2008
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2522 cc, benzina, Euro 4, 220 CP
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 13.6 , 6.8, 9.3
Nivel de echipare : Titanium X
Detalii nivel de echipare/dotări : Piele Alcantara, Navigatie, DVD spate, xenon, parbriz incalzit, senzori parcare, senzori presiune in pneuri, suspensie sport, set roti de iarna cu anvelope Vredestein, cu alte cuvinte are tot ce se putea pune pe ea la vremea respectiva mai putin trapa.
Detalii nivel de siguranţă : 7 airbag-uri
Alte comentarii : Masina e cumparata din tara, toate reviziile sunt facute la Romcar Motors (proprietarul este angajat Romcar Motors). Unic proprietar. Masina inca are garantie de producator.
Preţ : 16,950 Euro
Numele vânzătorului :Razvan Clinciu
Telefon de contact : 0741.333.163
http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C22644143.html
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 25 Feb 2012, 19:40, modificat 1 dată în total.
Motiv: Titlu

Re: De Vanzare Ford Mondeo Titanium X 2.5 T 220 CP

24 Feb 2012, 14:58

:-O ...superba !!

Atat...

Bafta la vanzare

24 Feb 2012, 15:37

E. Si merge intr-un mare fel. In plus sound-ul de 5 in linie bate orice motor 4 in linie.

25 Feb 2012, 13:53

intrebare: de ce anuntul apare pe pagina unui dealer sh din moment ce zici ca este un singur proprietar?
http://www.autorulatebucuresti.autovit. ... 44143.html

25 Feb 2012, 14:22

Masina e intr-adevar in acel parc. Propietarul masinii se cunoaste cu patronul acelui parc auto. Masina nu e in proprietatea acelui parc auto. Daca aia reusesc sa o vanda o sa ia un comision. Proprietarul masinii nu are timp/chef sa se ocupe de vanzarea masinii asa ca a apelat la diverse persoane sa promoveze anuntul. Eu am atasat link-ul. Nu e nimic de ascuns sau neclar in legatura cu masina asta.
Poate nu am fost clar in anunt. Nu eu sunt proprietarul masinii. Proprietarul e seful meu.

25 Feb 2012, 19:25

$1 scrie:$2cu alte cuvinte are tot ce se putea pune pe ea la vremea respectiva mai putin trapa
, keyless entry, suspensie adaptiva, Cruise Control Adaptiv, Webasto, bari & praguri titanium S .. etc.

Daca nu tu o vinzi, de ce ai scris numele tau in anuntul de vanzare?

Re: Mondeo 4 Titanium X 2.5 T 220CP

26 Feb 2012, 11:21

In momentul in care a comandat masina nu exista varianta de echipare Titanium S , are suspensie sport ceea ce exclude suspensia autoadaptiva, nu a pus pilot automat autoadaptiv pentru ca masca fata arata urat la variatele cu optiunea asta. Nu mai stiu daca are keyless entry. Trebuie sa-l intreb. Webasto pentru un motor pe benzina? E numele meu pentru ca el nu are cont pe Forum Ford, si el nu are timp sa se ocupe. Eu il ajut sa o vanda. Daca e cineva interesat de masina o sa-l pun in legatura cu proprietarul.

26 Feb 2012, 13:28

Keyless Entry nu a pus pt. ca arata urat acele butoane pe manerele usilor fata :|

26 Feb 2012, 13:59

Vad ca esti Gica contra si ai de comentat tot timpul. Omul si-a configurat masina asa cum i-a placut. Daca nu iti place configuratia masinii, cumpara o masina care iti place tie.

26 Feb 2012, 14:23

Mai citez inca o data din primul tau mesaj:
$1 scrie:$2u alte cuvinte are tot ce se putea pune pe ea la vremea respectiva mai putin trapa

Lucrezi in vanzari la Ford, nu? :|

26 Feb 2012, 14:58

Da lucrez in vanzari la Ford. Ai vazut masina de vorbesti? Ok nu are absolut toate optiunile. Am vrut sa spun pe scurt ca este super bine doatata. In plus pentru cultura ta generala, nu poti sa pui toate optiunile pe o masina. Anumite optiuni exlud alte optiuni. Iti dau un exemplu care imi vine acum in minte Lane Departure Warning nu e disponibil cu suspensie IVDC - Sistem interactiv de control dinamic al vehiculului. Insa eu personal nu-mi aduc aminte de un Mondeo la fel de bine dotat ca asta. A pus toate optiunile care i-au placut fara sa se uite la bani. Scopul nu a fost acela de a bifa absolut toate optiunile, ci de a face o masina de vis. Asta e si motivul pentru care nu are un motor diesel ci un 2.5 Turbo.

26 Feb 2012, 15:33

dar rai mai sunteti !!!!
cred ca salivati la masina asta si aplicati varianta vulpii: strugurii sunt acri.

eu recunosc ca as fi luat-o daca stateam bine cu banii.
omul a recunoscut ca lucreaza la Romcar din primul mesaj, apoi ca e masina sefului si ca e pusa la vanzare la un dealer.
la o cautare simpla dupa numele lui i-ati fi gasit poza si ati fi gasit ca lucreaza la Romcar si ca era la fostul showroom Romcar Berceni de pe sos Turnu Magurele:
http://www.scribd.com/doc/25865025/Tren ... 115HP-5usi

mie mi se pare ca e un anunt mult mai serios decat anunturile samsarilor cu masini aduse din gemania cu "90.000 reali".

26 Feb 2012, 17:33

ai fi cumparato dar nu la banii astia :)nu cred ca ai fi dat 17000e pe acest mondeo,sunt curios daca o sa se vanda pe forum aceasta masina,daca este vreun impatimit al acestui motor de 2.5 si este dispus sa dea acea suma de bani

bafta

26 Feb 2012, 18:41

Masina la vremea ei a costat peste 30,000 Euro (si asta la pret de angajat). Sunt de acord ca nu e o masina ieftina. Sincer si eu as fi cumparat masina pentru mine, dar nu mi-o permit. Are 37.000 Km! Faceti un calcul cat l-a costat pe Km. E o masina pentru pasionati. Eu tot ce v-am spus se poate dovedi cu acte. Nu trebuie sa ma creada nimeni pe cuvant.
Baiatul de la dealerul de SH unde este masina a zis ca o sa i-o vanda in Germania daca nu gaseste pe nimeni in Romania. Acolo se cer motoarele mari. In Romania motoarele pe benzina de capacitate mare se vand foarte prost.

26 Feb 2012, 19:40

in rromanica se cauta motoarele diesel. eu fac putiti km anual, asa ca as fi luat-o. poate nu chiar la 17.000, dar la un 15-16.000.

precum vad forumistii sunt ca babele: de ce are aia si ai, dar de ce nu are si aia. e una dintre cele mai dotate masini pe care le-am vazut pe forum. multi isi cumpara masini stock second hand si incearca apoi pe bani buni sa isi adauge optionalele existente la modelele mai dotate.

oricum motorul ala de 2.5 litri face toti banii. daca mai e si ecoboost (cu toate ca nu cred, ca e recent introdus), singurul lucru pe care pot sa il spun e: UAAAAA, MAMI VREAU JUCARIA AIA !!!

26 Feb 2012, 19:45

Nu e EcoBoost. Motoarele EcoBoost s-au lansat de curand. Motorul e acelasi de pe Focus ST. E un motor turbo in 5 cilindri de provenienta Volvo.

26 Feb 2012, 20:07

$1 scrie:$2k nu are absolut toate optiunile. Am vrut sa spun pe scurt ca este super bine doatata.
Puteai spune asa, nu sa miniti spunand ca
$1 scrie:$2re tot ce se putea pune pe ea la vremea respectiva mai putin trapa.
$1 scrie:$2ti dau un exemplu care imi vine acum in minte Lane Departure Warning nu e disponibil cu suspensie IVDC - Sistem interactiv de control dinamic al vehiculului.
Da, era ceva daca avea acest sistem, LDW, mai ales ca el a inceput sa fie disponibil doar de pe Mondeo 4 FaceLift.

$1 scrie:$2red ca salivati la masina asta si aplicati varianta vulpii: strugurii sunt acri.
Eu unul nu am de ce sa "salivez"... Problema e ca a pus un anunt tipic "samsarilor" ("full" mai putin trapa) cand nu e asa... si e foarte urat ca o asemenea exprimare vine din partea cuiva care ar trebui sa stie ce dotari au fost disponibile la acea vreme - ori nu se pricepe, ori minte.

26 Feb 2012, 20:13

ca tu cunosti la fiecare ce dotari are fiecare masina, te asigur ca mai sunt ca aceasta masina (ca dotari) :)
sa nu mai poluam postu' la om...
bafta la seful tau si daca ia un 12000e pe ea sa se bucure, aici la noi in tara(ultima idee :) )

26 Feb 2012, 20:26

Amice eu tot nu inteleg ce problema ai tu cu mine. Cu ce te-am mintit eu pe tine? Daca e cineva interesat de masina merge si o vede. Face un test drive cu ea, se uita pe toate actele. Tu vad ca stai doar sa-mi rastalmacesti vorbele. Eu ti-am dat un exemplu cu Lane Departure Warning si suspensie IVDC. Am si scris ca iti dau un exemplu. Stiu de cand e valabila optiunea asta mai bine decat tine. Vi cu chestii gen anunt de samsar. Repet, nu ai vazut masina, nu ma cunosti, dar dai verdicte.
Daca nu ai "la ce sa salivezi" nu inteleg de ce te tot bagi in seama? Daca tot ma iei cu din astea hai sa facem un pariu ca masina asta e cu mult mai dotata decat masina ta!

26 Feb 2012, 20:29

Ok "amice" am inteles. Vinzi o masina "jmechera".
Daca vrei s-o vinzi si pe acest forum, trebuie sa incerci sa nu mai minti (sper sa reusesti).

Se inchide & se muta la Arhiva.
Subiect închis