Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

FORD-uri super din Germania

25 Aug 2007, 13:35

http://www.stauner.com

E o reprezentanta BMW care vinde buy-back-uri FORD.

Eu am luat un FF2 TDCI Turnier - 2006 . Seriosi nemtii.

Am verificat dupa seria de sasiu si masinile sunt facute in Germania.

Cheers !!!

18 Sep 2007, 09:45

unde se pot verifica seriile?

18 Sep 2007, 22:57

$1 scrie:$2nde se pot verifica seriile?

http://www.btinternet.com/~madmole/vindecoder.html

21 Sep 2007, 15:02

cred ca Fordul Fiesta 1.4 din oferta lor il poti cumpara mult mai ieftin din Romania cu 0 km:)

21 Sep 2007, 22:36

cat ai dat pe masinutza?

pai nu mi-am cumparat eu fiesta

22 Sep 2007, 00:28

ca am auzit de micile probleme ale simpaticei masinutze..probleme cu softul pt motor, etc..dar din studiul ofertelor firmelor de profil de aici iesi la un pretz asemanator sau poate chiar mai bun daca negociezi putin pentru o masina nou noutza..mai ales daca potzi sa treci peste expresia tipica multor romani.."la banii astia ce pretentii potzi sa ai"..:) total eronata dupa parerea mea..poate sa coste masina lor noua 1000 de euro tot trebuie sa indeplineasca conditiile minime care definesc o masina..cel putin asa imi place sa cred..nu vorbesc despre calitatea materialelor, sau lumina din torpedo:), sau pozitia incomoda la volan, etc..ci de faptul ca masina respectiva trebuie sa functioneze fara sa ti scoata peri albi

21 Noi 2007, 16:41

$1 scrie:$2at ai dat pe masinutza?

13.200.

21 Noi 2007, 16:45

$1 scrie:$2red ca Fordul Fiesta 1.4 din oferta lor il poti cumpara mult mai ieftin din Romania cu 0 km:)

Cred ca glumesti. Ce mai ieftina FIESTA, adika keala = minim 10.000. Ce am luat eu ar i trebuit la romani sa coste cca 16.000 de euro, vreo trei luni de asteptare, si o remorka de nervi.

La Germanika am iesit mai bine.

21 Noi 2007, 20:35

Stiu si eu aceasta firma, am si discutat la telefon sa mainteresez de provenienta masinilor.
Marea lor makoritate sint reimport Austria de la firme de RENT a Car.

Sa precizam si faptul ca au cartile de service necompletate.

Chiar daca la telefon iti spun ca nu negociaza la pret eu le-am trimis un mesaj in Germana in care le-am spus ca ma intereseaza o anumita masina si ca vin miine sa o iau cu banii cash.

Eu lasat din pretul de pe site 380 euro.
Subiect închis