Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

NAVI pioneer ovala (mondeo 4, focus 2 fl) + jante 17 Y 5X108

11 Mai 2012, 09:07

vand navigatie pioneeer didicata modeo mk4 3.500 lei!!folosita juma de an pe masina mea, mai are garattie inca un an jumatate.

Jante Mondeo mk4 pe 17 in Y, uzura normala , au 3 ani ,dar pe timp de iarna nu au fost folosite, au si gume care mai tin 20-30 de mii , cu care nu am ce sa mai fac, pentru ca vreau sa imi iau ceva mai mare.

In legatura cu pretul , nu ma pricep, ele la reprezentanta sunt foarte scumpe, vreau doar bun-simt si niste propuneri care sa-mi ridice interesul.
Astept ofertele voastre! sunt dispus la negociere!
http://www.okazii.ro/anvelope-cu-jante/ ... a114113715
Ultima oară modificat de Officer pe 11 Mai 2012, 09:35, modificat 1 dată în total.
Motiv: Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Re: navigatie pioneer dedicata mondeo mk4

11 Mai 2012, 09:26

Pai poate ne zici si ce model el daca nu dai cateva specificatii. Posibil sa fie AVIC-F9220BT dar nu pot baga mana in foc. Asa zic si eu ca am o masina ford de vanzare la 300.000 de lei.

Atentie si la regulile forumului te rog.

Multumesc.

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Re: NAVI pioneer ovala (mondeo 4, focus 2 fl) + jante 17 Y 5

11 Mai 2012, 09:41

este AVIC-F9220BT este singura dedicata de mondeo mk4, ovala, din cate stiu iio, de-asta nici nu am mai specificat

11 Mai 2012, 09:53

Nu toata lumea stie ca este singura dedicata si nu toata lumea este dispusa sa piarda timp sa caute daca nu este indicat in anunt.

Pentru cei interesati, specificatii gasiti accesand linkul de mai jos. Pretul este foarte bun din punctul meu de vedere. Nu stiu insa cum comunica cu Convers (daca o face).

http://pioneershop.ro/electronice-auto/ ... ux-in.html

11 Mai 2012, 09:58

ok..ms; Nu comunica cu conversul, doar comenzile de pe volan;io o dau pt ca vreau sa vand si masina, si sunt persoane care nu apreciaza asa ceva, adica nu sunt interesate, vor doar un cd si un radio.
Am luat-o la un pret foarte bun.Am cutia si tot ce trebuie la ea, garantie si cabluri;

31 Mai 2012, 00:00

jantele s-au dat, adaug statie mac audio mpx4000, si difuzoare focal is165
Subiect închis