Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Ford Fiesta 1.4 TDCi (2004)

20 Mai 2012, 15:03

Marca/Model: Ford Fiesta
Caroserie/Numar usi: 4/5
Culoare: albastru
Kilometraj: 142.000 km (reali)
An de fabricatie: 2004
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.4 TDCi, diesel, 69 CP, euro 4
Cutie viteze: 5+1
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 6-7 l/100 km (Bucuresti) / 4-4.6 l/100 km extraurban
Nivel de echipare: Ambiance (cred)
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, volan reglabil pe inaltime, radio casetofon, tapiterie stofa, imobilizator electronic, inchidere centralizata, geamuri electrice fata
Detalii nivel de siguranta: ABS, airbaguri frontale si laterale
Alte comentarii: Masina a fost achizitionata de noi in anul 2006, fiind adusa din Germania unde rulase 60.000 de km. Ca si istoric pot sa va spun urmatoarele: inlocuit garnituri injectoare (o-ring-uri), inlocuit valva EGR (la 95.000 de km), reincarcat si verificat instalatie climatizare (acum un an), baterie noua cu garantie (ianuarie 2012), cauciuri noi Michelin Energy Saver (septembrie 2011). Toate reviziile s-au facut cu piese originale Ford si am trecut de cateva ori pe la Ford Colina Bucuresti deci puteti verifica numarul de kilometri foarte usor. Bonus 2 difuzoare originale de Ford Fiesta pe care nu am reusit momentan sa le montez pe usile din spate. Masina a fost vopsita integral pe Casco acum cateva saptamani in urma unui incident cu un vecin binevoitor care si-a ascutit cheia pe toata masina deci momentan arata ca si cum ar fi iesita pe poarta fabricii :) . O vindem pentru ca vrem sa facem un 'upgrade'.
Pret: 3900 € (negociabil)
Date contact:
Marius Onel - telefon: 0722.231.457
Alexandru Onel - telefon: 0721.371.765
..................- e-mail: alex.onel@gmail.com

Foto:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine