Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
24 Mai 2012, 10:41
macara geam stg. fata focus2 noua nemontata-100 lei
volanta 1.6 tdci,2.0 tdci (20 mii km schimbata aiurea)- 250 lei
far stg. mondeo 4 cu lupa nou-200 lei
piulite jante aluminiu 10 buc-30 lei
far stg. focus 2 prefacelift-100 lei
cauciucuri 255/35/R19 2 vredestein,2 dunlop 50 %-150 euro toate
oglinda stg. focus2 cu incalzire-50 lei
butuc capota focus2 fara tija plastic-50 lei
24 Mai 2012, 13:37
buson rezervor pentru ford focus 2 cu facelift, 1,6 tdci, modelul sedan, ai?
24 Mai 2012, 16:49
$1 scrie:$2
Esti sigur ca se potriveste si la 1.6 si la 2.0 TDCI?
24 Mai 2012, 21:52
"piulite jante aluminiu 10 buc-30 lei" - daca au saiba rotativa le iau eu. poti pune o poza cu ele ?
si de unde esti ?
merci!
30 Mai 2012, 21:01
far stg. focus 2 prefacelift-100 lei
cauciucuri 255/35/R19 2 vredestein,2 dunlop 50 %-150 euro toate
oglinda stg. focus2 cu incalzire-50 lei
butuc capota focus2 fara tija plastic-50 lei
30 Mai 2012, 21:35
Spune mi si mie crezi ca se potriveste volanta la un motor 2.0 tdci ford mondeo mk3 ?? fiindca sunt interesat si as cumparao chiar maine daca se potriveste. am vazut ca te a mai intrebat cineva mai sus ...
31 Mai 2012, 09:30
crissbogdan nu cred ca se potriveste
31 Mai 2012, 09:36
Am si eu o volanta schimbata dar nu era necesar. Aceasta este buna, de pe un mk3 tddi 2.0 . cei interesati sunt rugati sa ma contacteze.
31 Mai 2012, 20:09
Pai si de ce postezi pe topicul omului? Nu poti sa-ti faci si tu topicul tau?
31 Mai 2012, 21:59
Dupa cum i-am spus si autorului la telefon farul de mondeo 4 mi-a venit cu urechea rupta asa ca
avetzi grija cand cumparatzi ceva de la "razvanici"! Desi mi-a trimis poze in care se vede urechea intreaga(in zona rupturii se vad stersaturi...), cred ca era rupta de la bun inceput si maine o sa pun si poze care sa justifice ce spun; Urechea rupta are locuri unde se vede ca s-a incercat lipirea ei prin topire(sau poate au incercat cei de la posta romana sa o lipeasca

), plus de asta daca s-ar fi rupt la transport s-ar fi potrivit perfect de unde s-a rupt ceea ce nu se intampla, dar asta e ... mi-am luat-o, pacat ca s-a intamplat pe club ford de unde nu ma asteptam!
Era mai corect sa fi mentionat acest lucru si poate se gasea cineva care avea farul spart sa-l cumpere si sa incerce sa-l lipeasca!
Rog moderatorii sa verifice daca mai exista plangeri la adresa lui "razvanici", mai ales ca mai are un far de vanzare, de data asta de focus (stim cu totii ca orice far cu urechile rupte se da la inlocuit la asigurare...).
31 Mai 2012, 22:20
te rog sa postezi si poza care ti-am trimis-o eu in care apare urechea respectiva ,am intrebat la posta si mi s-a spus ca se putea face ceva daca nu semnai de primire dak ambalajul era deteriorat .. dak tu ai un far cu urechea rupta si incerci sa iti schimbi si piesa sa iei si banii inapoi nu se poate ... farul este nou nu a fost montat
01 Iun 2012, 10:40
"Prietene" nu a spus nimeni ca vrea banii inapoi, doar ca nu ai fost corect sau poate crezi ca am rupt eu urechea, sincer explicatiile tale sunt penibile. Iar faza cu ambalajul deteriorat.. ma faci sa rad... de unde sa stiu eu ce e inauntru. Te-am rugat sa trimitzi prin curier, probabil asta a fost greseala mea...
Explica-le colegilor de forum de ce locul de unde s-a rupt urechea era topit? Eu zic ca ai incercat sa-l lipeshti!
Pun pozele dupa masa ca sa se convinga toata lumea!
01 Iun 2012, 14:51
"Prietene" stai llinistit ca nu ma bucur eu la 200 de lei ai tai si dak era o problema cu farul fi sigur ca iti spuneam sau treceam ca are o ureche rupta pretul e ok chiar dak ar fi asa sau alte faze nu trebuie sa trag tepe...ce povestesti tu cu asigurarile sunt baliverne ca o ureche sa se rupa si pe el farul sa nu aiba nici o urma de impact iar ambalajul deteriorat inseamna la exterior dak avea urme de lovituri sau hartia in care era ambalata cutia era rupta sau alte chestii si ai tot zis ca ai poze ca trimiti hai sa le vedem si dicutam dupa
02 Iun 2012, 21:48
Tu stii prea bine ca cutia nu era paralelipipedica, ca sa intre farul ai improvizat ceva dintr-o cutie, cum crezi tu ca imi dadeam seama daca cutia era deteriorata, nu zic nu... se putea ca peste ea sa fi fost asezata alta cutie mai grea si sa se rupa urechea; cand am luat cutia de la posta se auzea ceva zdranganind dar am zis ca e capacul (acum sa nu imi zici ca ai pus in cutie si capacul si mansonul ca asta chiar nu o mai cred - oricum le aveam de la farul meu, dar eram curios cum raspunzi)
03 Iun 2012, 11:26
da poza care ti-am trimiso eu nu ai postat-o, eu nu o mai am si oricum nu seamana, farul era perfect curat ,doar dak l-au murdarit astia de la posta ,fiind nou ala care l-ai postat tu este probabil fostul tau far ... nu mai are rost sa continui discutia cu tine crezi ce vrei cert e ca pana acum nu s-a plans nimeni de piesele mele
03 Iun 2012, 12:02
Asa ziceam si eu : o mie de vorbe 2 bani nu fac! Daca continuam o sa zici ca l-am rupt eu intentionat ca sa itzi fac reclama proasta

. Farul era nou nu am ce zice... murdaria era dupa folia in care l-ai impachetat, mai exact praf.
Daca vrei sa-ti fac pe plac o sa pun poza si cu farul meu, aveam la mufa 2 pini rupti si era crapat pe interior.
Sincer: tu daca ai fi primit un far cu o ureche rupta cum ai fi reactionat? Probabil ca ai fi zis "saru'mana" ca nu a ajuns cioburi;
Incheiem aici disputa si cine vrea sa cumpere de la tine ... e treaba lui ! Eu unul asta am patzit, daca ridicam personal farul era cu totul altceva!
03 Iun 2012, 19:43
Ai cumva asa ceva ?
viewtopic.php?t=76541, Merci.