Am adunat o colectie de oarece device-uri si cum nu le pot folosi pe toate ma apuc sa mai dau din ele.
Mini-laptop HP Jornada 720+card Compact flash de 128mb+card Compact Flash de 256mb (bonus muzica populara, lol)+incarcator - 99 lei. Cu o placa de retea PCMCIA se poate adauga WiFi si atunci devine chiar un device foarte interesant.

Bateria tine destul de mult timp, practic l-am incarcat o singura data de doua saptamani.
- GPS A-rival cu card 512MB si Igo8 instalat cu hartile Romania,Austria,Ungaria,Germania,Bulgaria si Grecia 125 lei.
- GPS ViaMichelin X950 cu card de 1gb si Igo8 instalat cu hartile Romania,Austria,Ungaria,Germania,Bulgaria si Grecia+incarcator auto mini-usb - 149 lei.
In ultima poza avem:
- 4 bucati de Siemens M65, unul dintre ele este codat pe ceva retea din Germania. Pretul este de 50 de lei/bucata mai putin cel codat care e 30 de lei. Toate au baterie, am un singur incarcator. Cine le ia pe toate patru primeste inca unul pentru piese+cablu de date original Siemens.
- Siemens S65+card MMC+incarcator - 65 lei.
- Nokia 6600+incarcator+cutie+card MMC+cablu IrDA pentru PC - 89 lei.
- Nokia 7110 cu acumulator Li-Polymer, fara incarcator - 50 lei.
Toate preturile sunt negociabile, produsele sunt folosite - deci SH, trimit in toata tara prin curier rapid/posta romana. Accept si unele schimburi, nu strica sa faceti o oferta pe PM.
De asemenea, pot resofta anumite aparate GPS cu diferite harti, la cererea publicului.
marius3k@gmail.com sau PM, le verific zilnic de cateva ori.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-