Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

De vanzare cotiera ford focus II

04 Oct 2012, 18:33

Vand cotiera originala ford focus II. Cotiera este in stare perfecta. Pretul de vanzare este 500 RON. Ma puteti contacta pentru m-ai multe informatii la telefon 0740516354. Se poate trimite si prin curierat rapid
Fişiere ataşate
SDC10151 (Copy).JPG
SDC10153 (Copy).JPG

Re: De vanzare cotiera ford focus II

05 Oct 2012, 18:49

am uitat sa precizez ca sund din DEJ jud. Cluj

07 Oct 2012, 13:31

Salut. Sunt interesat de cotiera.

07 Oct 2012, 14:49

Daca nu o achizitioneaza colegul si eu as fi interesat de cotiera.

10 Oct 2012, 06:33

Produs vândut. Se poate inchide topicul

13 Oct 2012, 14:10

Produsul a ajuns la mine. Sunt nemultumit de calitatea lui deoarece mi s-a zis ca este intr-o stare buna, si cand am intrat in posesia lui am constatat ca este lipit in unele locuri cu superglue, ii lipsesc elemente importante de prindere, si asa mai departe. Vanzatorul real este vlad_hodis.

13 Oct 2012, 14:19

Da-i cu el in cap.nu ar trebui sa li se permita celor care sunt membrii noi sa deschida topicuri si sa trimita pm decat dupa cel putin 40-50 de postari...

13 Oct 2012, 16:46

https://www.facebook.com/mihaivlad.hodis

14 Oct 2012, 11:20

Inseamna ca eu am cumparat cealalta cotiera pe care o avea la vanzare, pe user-ul vlad_hodis.
Apropos, omul tocmai ma intreba la telefon daca stiu cum se poate inchide un topic si sa-si modifice id-ul.

Oare gasim o modalitate sa facem o lista neagra pt astfel de tepe ? Am patit-o si eu cu niste jante si nu e prea confortabil.

14 Oct 2012, 20:28

probabil exista reguli privind returnarea produselor neconforme calitativ. nu stiu in ce masura se aplica.
eu am ramas cu un sentiment neplacut din aceasta "afacere".

14 Oct 2012, 21:07

exista o astfel de lista cu teparii de pe forum nu mai stiu exact unde dar am gasit-o odata din greseala

14 Oct 2012, 21:14

$1 scrie:$2robabil exista reguli privind returnarea produselor neconforme calitativ. nu stiu in ce masura se aplica.
eu am ramas cu un sentiment neplacut din aceasta "afacere".

Oricare ar fi fost in situatia ta nu s-ar fi simtit tocmai bine. E cineva sus care il va "rasplatii" si pe el.

14 Oct 2012, 21:39

Pentru cumparatori/vanzatori neseriosi...

Sectiunea respectiva este aici: viewtopic.php?f=109&t=76133

Best regards!

08 Dec 2012, 22:09

dak tu zici k e lipita cu superglue la extremitatile care vin pe consola bord va inselati amarnic. asa sunt toate din fabrica!!!

09 Dec 2012, 10:08

asa este!si eu mi am dat jos consola centrala pt o colantare in negru lucios..si animite parti pareau lipite cu super glue..insa nu am dubii..deoarece masina am luat o de noua!deci..e posibil ca cel ce a cumparat o sa se fi inselat in privinta lipiturilor!poate niste poze erau mai de folos1

09 Dec 2012, 11:05

Consolele cu cotiera de pe Focusurile din Anglia(RHD) se potrivesc pe restul modelelor din Europa doar daca se inlocuiesc acele aripioare ce intra sub bord. Aripioarele potrivite se dezlipesc de pe consola fara cotiera a masinii(LHD) si se lipesc cu poxipol, de exemplu.
Poate colegul nostru a primit o astfel de consola "modificata" .
Subiect închis