Marca/Model: Ford Fiesta
Caroserie/Numar usi: Hatchback - 5 usi
Culoare: albastru metalizat
Kilometraj: 74500
An de fabricatie: 1994
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor: 1.3, benzina 96kw/131CP, Euro2
Cutie viteze: automata
Consum: 8/6/7 l/100km - banuiala, nu i-am facut niciodata consumul
Nivel de echipare: Ghia
Detalii nivel de echipare: parbriz cu degivrare, mp3 player, geamuri electrice fata, trapa manuala
Detalii nivel de siguranta: 2 x AirBag
Alte comentarii:Masina condusa de sotie vreo 3 ani de acasa la lucru si inapoi, nu mai este cazul acum deorece e plecata din tara de 1 an de zile.
Deci nu am mai folosit-o de 1 an, zace aiurea in curte, drept urmare se vinde. Are mp3 player, geamuri electrice fata, trapa manuala si o gramada de piese de schimb.
Cauciucurile montate pe masina sunt de vara, in stare buna, insa vine si cu un set de iarna cu jante de tabla, cred ca am omis sa le fac poza.
Altfel, ca piese de schimb ar mai fi:
- motor complet echipat: injectie, alternator, electromotor, etc., luat tot de pe o Fiesta 1.3 automatic
- doua cutii de viteza in caz ca la cea de pe masina or sa apara probleme
- 2 faruri cu suporturi, 2 macarele electrice, ECU sau cum se numeste cutia aia, vezi poza.
Probleme:
- a fost avariata usor in spate, in parcare in fata casei, stopul spate l-am schimbat pt. a mai putea circula dar trebuie schimbat haionul si bara spate (300 RON maxim)
- ceva rugina la aripile spate si praguri
- bara fata un pic crapata si farurile se misca din suporturi (am de schimb, nu ar fi o problema)
- la rece relantiul mai fluctueaza cand apesi acceleratia, in sensul ca da sa moara si cateodata chiar reuseste
Unic proprietar in RO, ITP-ul mai este valabil pana in luna 12.2012.
Am incercat sa fiu cat se poate de exact in descriere, nu vreau sa pun pe nimeni aiurea pe drumuri.
Pretul e cat se poate de mic, probabil numai actele/taxa de prima inmatriculare, te costa cat cer eu pe masina.
Pret: 650 EURO, mai pot negocia dar f. putin
Date contact: 0740080489, Timisoara.
Pt. intrebari, vizionari etc., va stau la dispozitie mai mult la tel., mai rar pe forum.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-