Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
03 Noi 2012, 18:10
Vand ceasurile de bord de pe focusul meu - focus 2 facelift benzina. Dupa cum stiti acestea pot fi montate pe orice Focus fabricat dupa 2005.
Ceasurile sunt impecabile, nu au absolut nici un defect, acum sunt montate pe masina mea.
In plus ceasurile au activate toate functiile posibile si au cel mai recent firmware (ECO Mode activ, afisarea postului de radio, blocarea usilor la plecarea de pe loc, avertizare sonora la overspeed, etc.)
Sigurul motiv pentru care le vand e faptul ca voi trece la cele tip level 3.
Kilometrii sun 51970km, dar pana cand le voi scoate de pe masina vor ajunge undeva pe la 52200km. Va voi spune exact atunci.
Poze nu stiu daca e cazul sa pun, ceasurile fiind fara defect, dar daca vor exista solicitari o sa postez.
Pret: . . . . . . . . 390 RON FIX si voi merge pe principiul primul venit, primul servit.
Prefer sa le predau personal, dar e posibil sa trimit si prin curier.
Pentru mai multe detalii - tel 0758096905 / 0724071548 sau MP.
03 Noi 2012, 23:03
pentru instalarea lor presupun ca este necesara interventia asupra GEM-ului?
03 Noi 2012, 23:09
este necesar dgalexandru pt bucuresti...multi sau chinuit pana mi leam imperecheat si eu..
03 Noi 2012, 23:33
@Adictoma: Nu stiu exact ce presupune acest transplant. In schimb cunosc prsoane cu focus 2 care au montat tipul de ceasuri de pe modelul cu facelift si nu a fost nici o problema. Asa cum spune si patea_c si eu il recomand pe DG Alexandru pentru mai multe detalii.
Daca vrei sa vezi ceasurile eu voi veni in Bucuresti luni sau marti saptamana viitoare pentru a le demonta pe acestea si a le monta pe cele level 3. Voi merge tot la DG Alexandru.
04 Noi 2012, 00:29
La rugamintea user-ului fordmania ceasurile sunt rezervate pana duminica (04.11.2012) seara.
05 Noi 2012, 22:26
Ceasurile s-au vandut.
Topicul se poate inchide.