Vand urmatoarele camasi de calitate. Sunt purtate destul de putin majoritatea, iar in general se potrivesc unei persoane care poarta marimea M. Detaliez la fiecare in parte. Trimit doar prin Posta, la valoare de peste 50 de lei suport eu transportul daca platiti in cont in avans, iar la valoare de peste 100 de lei platesc eu transportul, chiar daca doriti sa trimit cu ramburs.
Camasile sunt spalate, dar putin sifonate de la cum au stat in sifonier, nu le-am mai purtat de cel putin 1 an. Nu au niciun defect cu exceptia ultimei in cazul careia am pozat defectul.
1. Camasa Esprit, purtata de 2,3 ori doar, pentru ca imi era cam mare. Cred ca este marimea L. Bumbac 100%, calitate foarte buna !

Pret: 35 lei
2. Camasa cu maneci scurte, purtata putin.

Pret: 17 lei
3. Camasa purtata de cateva ori (maxim 5 ori). Desi scrie L pe ea, se potriveste unei pers care poarta M.

4. Camasa Fox bumbac 100%, purtata.

5. Camasa Massimo Dutti, purtata foarte putin. Model deosebit.

Pret: 25 lei
6. Camasa Springfield, marimea M, purtata.

Pret: 15 lei
7. Camasa Fox, purtata, dar in stare foarte buna.

8. Camasa Burgos, model mai ciudat. Purtata doar o singura data cred, marimea M

Pret: 20 lei
9. Camasa alba cu maneci scurte, purtata putin. Marime M (cred)

10. Camasa Kenvelo cu maneci scurte, purtata extrem de putin. Se potriveste pentru cineva de marimea M, desi scrie L pe ea

11. Camasa mai eleganta + cravata asortata. Camasa are un mic defect, un punct care se vede si in poza de mai jos. Merge purtata, nu se observa, poza e facuta in MacroMode.

PRET SPECIAL PENTRU TOATE CAMASILE: 160 lei TRANSPORT INCLUS, plata ramburs. CONTACT: MP pentru comenzi sau intrebari