Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

No job is too small - servicii pentru firme - Consultanta

22 Noi 2007, 20:14

Din toamna aceasta am decis că cel mai bine este să merg pe cont propriu aşa că mi-am deschis un "cabinet de consultanţă". Serviciile oferite pot fi grupate în 3 categorii:

Consultanţă implementare standarde ISO, audit intern
Experienţă: 4 sisteme de management implementate şi certificate, alte două în lucru.

Consultanţă RU
Recrutare, Training, Evaluare
Experienţă în domeniu: 5 ani într-o firmă de RU. Cam 200 de persoane plasate, autor a 9 programe de training în zona comunicării şi relaţiilor cu clienţii, standardelor internaţionale.

IT
Consultanţă software şi hardware, securitate IT (ISO 27001), dezvoltare de soft customizabil (hm, soft poate că este cam mult, practic sunt aplicaţii centrate în jurul unei baze de date - rapoarte, prelucrare date, statistici etc), dezvoltare servicii web.
Experienţă: cam 10 ani, un titlu de MCP pe SQL Server şi unul pe SharePoint, aş mai fi vrut şi ceva pe Business Intelligence, dar n-am avut timp.
Expertiză: tehnologii Microsoft (of course).

Aşa cum spune şi titlul, no job is too small. Serviciile pot fi oferite în Bucureşti şi zonele limitrofe (Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Prahova, Dâmboviţa). Nu sunt KPMG sau Delloite or E&Y, dar fac treabă bună şi clienţii mei actuali sunt mulţumiţi. Discountul pentru membri forumului diferă în funcţie de proiect.
Subiect închis