Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Focus II berlina facelift, 2008 , 1.6 benzina, 75.000km

24 Aug 2014, 09:42

Salut,

A venit timpul pentru un upgrade la Kuga, iar Focusul e de vanzare

Marca/Model:Ford Focus II Facelift
VIN (serie caroserie):WF0HXXWPDH8A38489
Caroserie/Numar usi: sedan/4 usi
Culoare:gri
Kilometraj:75000
An de fabricatie:2008
Stare inmatriculare:inmatriculata RO
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare):benzina 1.6/100 CP/euro 4
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): Manuala 5
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km):
Nivel de echipare:Trend Plus
Detalii nivel de echipare:climatronic,geamuri electrice fata,comenzi audio volan,CB,senzori ploaie si lumina,
oglinzi laterale incalzite,oglinda retrovizoare heliomata,folie omologata si cu certificat, senzori de parcare
Detalii nivel de siguranta:
Alte comentarii:jante aliaj Y + anvelope vara Vredestein luate in aprilie 2013, jante tabla+anvelope iarna Dunlop (2 ierni la activ)
Pret:6100E negociabil
Date contact: Bucuresti rosoga.vlad@gmail.com 0726.699.553- al doilea proprietar (masina luata de pe forum, fostul proprietar a facut upgrade la Mondeo)
-carte service si istoric (revizii doar la reprezentanta)
- la 60.000 km am schimbat distributia la Colina Popesti (am factura)
- taxa ANAF platita si nerecuperata

Defecte - bara fata are o portiune mica cu vopseaua exfoliata (nu a fost lovita, am remarcat dupa cateva drumuri la spalatorie, se poate rezolva pe Casco).

Accept test la reprezentanta.
O sa revin cu mai multe poze zilele urmatoare

Multumesc,
Fişiere ataşate
focus2.jpg
focus1.jpg

Re: Vand Focus II berlina facelift, 2008 , 1.6 benzina, 75.0

03 Sep 2014, 07:58

Salut,

Daca ar reusi sa o vand pe a mea care este postata aici pe forum in secunda urmatoare te-as contacta pt a vedea si cumpara masina. Eu detin un ford focus II sedan din ianuarie 2008 prefacelift si imi doresc foarte mult acest facelift. Astept mai multe poze si detalii. Poate ne intelegem cumva si reusesc sa o cumpar urmand apoi sa o vand pe a mea.

Multumesc.

Marian Cirstea.
0769630789

03 Sep 2014, 08:00

Exista aici pe forum un jurnal de bord al masinii? Al tau sau al fostului proprietar?

04 Sep 2014, 20:36

Multumesc tuturor celor care au telefonat si s-au interesat de masina, topicul se poate inchide, masina merge catre un membru al familiei.

PS: Sa raspund la intrebarea de mai sus, nu exista pe forum un jurnal de bord, poate o sa fac primul jurnal incepand cu noua achizitie.
Subiect închis