Vanzare

Skoda pentru un Ford

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Skoda pentru un Ford

Mesajde trident04 » 22 Dec 2011, 20:34

Marca/Model : Skoda Octavia
Caroserie/numar usi : hatchback / 5 usi
Kilometraj : 137800
An de fabricaţie : 1998
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 10 oras / nu stiu exterior pentru ca nu am iesit cu ea din oras
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS, AC,
Detalii nivel de siguranţă : airbag sofer / pasager
Alte comentarii : La cerere
Preţ : 3000
Numele vânzătorului :Marian
Telefon de contact : 0769088552 ( marian0475@yahoo.com in situatia in care nu raspund la telefon, nu-l tin dupa mine )

Stimati domni.
Sunt posesorul unei Skoda Octavia ‘ 98 motor 1.6 cumparata in iulie 2011 de la un prieten.
Am constatat ca nu-I chiar masina care imi trebuie venind de la un Passat 2003 dupa care imi pare rau si acum. Nepricepandu-ma la mecanica si neavand niste cunostinte prin service-urile din Romania mi-a fost oarecum teama sa mai apelez la careva pentru intretinerea VW.Ultimul spunandu-mi la un moment dat ca imi trebuiesc aprox. 6000 ron pentru o revizie totala.
Sa revenim insa la Skoda.
Asa cum am spus este o masina care nu indeplineste cerintele mele de “ familist “ , as spune chia neincapatoare pentru o familie cu 2 copii.La momentul la care am cumparat=o eram singur …fara familie dupa mine sa pot face o proba .
Am vazut zilele trecute “ live “ adica am mers cu un Mondeo a unui amic si-am ramas impresionat de performante si spatiu.
Daca la Skoda dau scaunul la maxim in spate ( asa cum conduc de obicei ) nu mai incape nimeni pe bancheta.La Mondeo am dat scaunul si m-am dus in spate ramanand surprins ca si eu aveam loc acolo.
Astfel…
Am de gand s-o schimb cu un Ford sau Opel din claseele Mondeo sau Vectra.
Pentru masina asta vara am platit si-o pot dovedi cu actul de Vanzare-Cumpare 3000 euro.
Intre timp i-am facut ITP-ul care-I valabil pana in 2013, un schimb de placate de frana fata, am prelungit RCA-ul pana in martie, dar evident astea sunt cheltuieli care le ai cu orice masina deci nu vin ca si “ adaosuri” .

Spuneti-mi va rog daca as putea avea sanse sa schimb cu unul dintre incapatoarele Forduri ?

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Fişiere ataşate
422.jpg
421.jpg
trident04
Incepator

Maşina: Ford

Re: Skoda pentru un Ford

Mesajde klaus74 » 22 Dec 2011, 21:30

Ce intelegi prin "a avea sansa" ?
Cauti o masina in aceeasi gama de pret sa faci schimb pe schimb?
Vrei sa faci schimb cu ceva mai nou/mai scump la care sa pui o diferenta mai mica sau mai mare ?
Niste detalii (cat mai multe si elocvente :) ) ar fi binevenite.
+ as intreba eu: masina este achizitionata de noua din Romania? La anul ala nu cred ca are taxa de poluare platita. Daca nu te misti repede (adica pana la 1 Ianuarie, ceea ce e foarte scurt) mai intervine si noua lege.
klaus74
Gold Member

Maşina: Ex: Ford Focus 1.8TDCI Duratorq 2008
VIN: WF0XXXXXXXXXXXXXX

Mesajde Adrian_Rujan » 22 Dec 2011, 21:54

Nu inteleg cum ai putut sa dai Passat-ul din 2003 pe o masina cu 5 anii mai veche!
Dupa 1 ianuarie nu o sa tio mai cumpere nimeni la ce taxa or sa aibe de platit pt ea!
Adrian_Rujan
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6,Fiesta 1.4,Pegeout 307 1.6
VIN: WFO4XXWPD47MO2250

Mesajde trident04 » 22 Dec 2011, 22:06

Ai dreptate…

Era o intrebare neterminata.
Caut o masina Ford din clasa Mondeo dar care sa se incadreze in pretul de mai sus… cu mici marje in plus sau in minus.
Nici din partea mea si poate nici din partea celui care are o masina la schimb nu sunt atat de binevenite adaugirile de pret.
Ar fi minunat sa pot gasi pe cineva care-I dispus sa facem “ change-ul” fara alte pretentii si in asa fel incat toata lumea sa fie multumita.

Da !
Masina este inmatriculata in ’98 pe o firma ( imi pare rau ca nu am la indemana Cartea de Identitate sa pot spune si ce firma )
Nu stiu si nici nu ma pricep la “noua legislatie” si sincer nici nu mi-am pus problema asta.
Masina-I inmatriculata pe Romania iar romanul asa cum il stim noi inventive v-a reusi sa fenteze si aceasta dambla a autoritatilor.
Nici nu mi-am pus problema asta…sincer !

Da! L-am dat pentru ca nu exista luna din an sa nu adaug ceva la costuri.
Probabil ca nu am fost foarte norocos atunci cand l-am achizitionat.
Un singur exemplu :
L-am cumparat cu parbrizul fisurat, iar la 4 zile dup ace i-am schimbat parbrizul, am gasit-o in parcarea de la serviciu “ stantata” cu doua bucati de caramida chiar in mijloc.Eram cu doua immense cercuri vitrate in fata ochilor mai tot timpul.
trident04
Incepator

Mesajde Amadeus » 23 Dec 2011, 20:48

Eu il inteleg pe trident04...

Si eu am trecut de la o Vectra A hatchback la un Golf 4 Break. Locul pe bancheta din spate e muuult mai mic la Golf si nici macar portbagajul nu exceleaza fata de Vectra.

Desi era o batranica din 93, mi-e dor de ea...:)

Oftez si dupa consumul ei, chiar...
0748 937 411
Amadeus
Ford Freak

Maşina: Focus 2

Mesajde trident04 » 25 Dec 2011, 10:19

$1 scrie:$2u il inteleg pe trident04...

Si eu am trecut de la o Vectra A hatchback la un Golf 4 Break. Locul pe bancheta din spate e muuult mai mic la Golf si nici macar portbagajul nu exceleaza fata de Vectra.

Desi era o batranica din 93, mi-e dor de ea...:)

Oftez si dupa consumul ei, chiar...

Multumesc pentru intelegere !

La fel de sincer spun ca nu mi-am pus problema de spatiu cand eram doar eu cu sotia. Cand au aparut insa " puradeii " mi-am dat seaama ca trebuie sa schimb ceva.
Poate pentru altii e mai incapatoare Skoda, pentru mine insa la 1.90 m nu !

Nu mi-am pus niciodata problema consumului a impozitului a varstei masinii sau a nuu stiu ce alte cheltuieli.Pana la urma daca vrei sa ai o masina care sa te duca din A in B nu trebuie decat sa ai in vedere confortul si siguranta cu care ajungi la destinatie. Daca ne uitam putin prin parcurile auto vom sesiza ca " batranelele " fac o treaba mai buna decat noile generatii chiar daca la suta de kilometrii adaugam un litru sau chiar doi de benzina/motorina.
trident04
Incepator

Mesajde Adrian_Rujan » 26 Dec 2011, 19:02

Nu conteaza daca e sau nu inmatriculata in romania!Pentru a o trece pe numele noului proprietar trebuie sa plateasca cel putin 1500 de euro sau sa platesti u(partea asta nu am inteleso foarte bine)
Adrian_Rujan
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6,Fiesta 1.4,Pegeout 307 1.6
VIN: WFO4XXWPD47MO2250

Mesajde trident04 » 27 Dec 2011, 21:14

Masina a fost vanduta !

http://www.autorulate.com.ro/index.php? ... &Itemid=38

Ma indrept deja cu pasi repezi spre " produsul " din linkul de mai sus.

Va multumesc intr-un mod cu totul si cu totul deosebit pentru " gazduirea " de care am avut parte aici.

Un 2012 plin de bucurii sa aveti !
trident04
Incepator

Mesajde Worker » 27 Dec 2011, 21:35

Arata bine masina, dar anuntul de vanzare a fost publicat pe data de 23.07.2010.
Vezi in lateral dreapta la sfarsitul paginii.
Asta ridica un semn de intrebare.
Despre pret nu vreau sa zic nimic.
Worker
Member

Maşina: 2X Ford
VIN: WFONXXGCDN2S65814

Mesajde trident04 » 27 Dec 2011, 22:09

A sigur ca da.. !!

linkul a fost pus spre exemplificare !

Iti multumesc pentru observatie !
trident04