$1 scrie:$2alut,
Mai pune te rog fotografii cu celalte jante. Cum te gandesti sa faci expedierea in Bucuresti si cum doresti sa fie facuta plata? Ce dimensiuni au avut anvelopele montate pe aceste jante?Cred ca merg pe Mondeo mk 4. Sper ca pretul este pentru intreg setul. Capacelele cu sigla Ford sunt incluse in pret? Vinzi si piulitele si la ce pret?
Pai in principiu expedierea poate fi facuta prin curieratul pe care il prefera cumparatorul sau, ca si solutie prieteneasca si pentru a elimina orice reticente, daca tu esti din Bucuresti atunci ne putem intalni la jumatate drumului si facem targul! Eu fiind din Ploiesti nu-mi este deloc greu sa dau fuga cu ele pana aproape de Bucuresti! Plata ramburs prin curier sau la momentul intalnirii!
Anvelopele dupa cum se ved si in poza sunt 205/55/16! Bineinteles ca pretul este pentru intreg setul (4 buc). Capacele cu siguranta intra si ele in pretul de achizitie neputand fi disociate de setul de jante pentru ca sunt capacele originale din dotare. Din pacate piulitzele nu se pot vinde! Si oricum nu ar fi fost incluse in pret.
Imi pare foarte rau insa alte poze nu mai am si nici nu pot face deorece ajung foarte tarziu acasa si nici cainelui meu nu-i mai place sa mai stea afara pe vremea asta.
Daca alegi metoda de livrare direct de catre mine te vei convinge ca nu ai niciun defect. Nu au fost lovite, indreptate, sudate!
Sunt jante provenite de pe o masina intretinuta din pasiune!
Daca esti hotarat te rog da-mi un semn: 0745 143 621.