Vanzare

Vand Navigatii GPS 5", Noi, Garantie 2 Ani

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand Navigatii GPS 5", Noi, Garantie 2 Ani

Mesajde razvanduta » 04 Apr 2012, 11:47

Pe Stoc noul GPS 5" Cartek X200 FM, fabricatie martie 2012, stil IPhone 4 : 350 RON !!

Procesor: MTK 470 MHz
Bluetooth: Nu
Modulator FM: DA
Display: 5.0 inch TFT-LCD, 480 x 272, 65.000 culori
Dimensiuni: 130 x 83 x 10mm Subtire - Stil Iphone 4 !
Memorie interna: 128 MB DDR2 SDRAM, 4GB mem interna
Memorie extensibila: slot microSD, 8Gb maxim

Windows CE 6.0 ! Word, Excel, PowerPoint, etc !!

Accesorii: suport parbriz, incarcator masina, incarcator casa, cablu USB, casti !

Testate, conexiune FOARTE RAPIDA si STABILA la sateliti !

Harti Full Europa 2012, la nivel de strada si numar, meniu si indicatii vocale in limba Romana (+ alte limbi: maghiara, turca, araba, engleza etc ) !
HARTI si setari speciale pentru CAMIOANE, TAXI (Cautare blocuri in Bucuresti) !
Puncte de interes Premium, Cladiri 3D, avertizare vizuala si vocala la radare, etc

Noi, Garantie 2 ANI ! Livrare cu Posta Romana in 2 zile 20 RON sau cu FanCurier in 24 ore 40 RON. Plata la livrare.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
razvanduta
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo Titanium X, 2008, 2.0 TDCI, 170CP by DimSport

Re: Vand Navigatii GPS 5", Noi, Garantie 2 Ani

Mesajde Leo777 » 26 Apr 2012, 15:13

Am cumparat inainte de Paste un astfel de GPS, l-am incarcat / formatat acumulator prima oara si a functionat OK.
Cand am plecat de Paste din Bucuresti am constatat ca nu functiona incarcatorul de masina.
Am sunat la Dl. Duta care a binevoit sa-mi raspunda chiar daca nu era in tara si nu recunostea numarul, mi-a dat nr de tel al domnului care se ocupa cu garantia - este valabila 2 ani - am vb cu dl. Ciprian care mi-a zis sa-l caut cand ajung in Bucuresti (nr. d-lui Ciprian il aveam scris pe Garantia primita de la dl. Duta, dar aceasta era in cutie, acasa :)).

Ne-am intalnit si mi-a spus ca a mai existat un singur astfel de caz cu nefunctionarea incarcatorului de masina, l-a luat pe al meu si mi-a dat altul imediat, l-a verificat cateva minute la priza de masina, a functionat fara niciun fel de problema, l-am luat si am plecat.

La tel cand am discutat si i-am zis de problema imi spusese ca schimba pe loc produsul defect indiferent daca este vorba de GPS sau de incarcator, ceea ce s-a si intamplat.

Recomand pentru calitate produse, seriozitate si modul civilizat si prompt in care mi-a fost rezolvata problema.

Cu stima,
Leo.
Cu prostul nu-i bine sa te pui, ca are mintea odihnita!
Leo777
Member

Maşina: Mondeo 2.0 d 140 hp, 2011 Mondeo 1.8i 125 hp, 2003
VIN: vinnegrudincelbun

Înapoi la Vanzare