Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
01 Dec 2005, 22:58
Ala cu care am facut schimb vinde scorpia mea la 800E.Care este interesat sa strige :icon_idea: .E pomana curata, da eu nu mai am bani.
03 Dec 2005, 22:36
$1 scrie:$2la cu care am facut schimb vinde scorpia mea la 800E.Care este interesat sa strige :icon_idea: .E pomana curata, da eu nu mai am bani.
Da-mi si mie ceva detalii despre scorpia ta....eu sint cam nou pe aici...poate ti-o salvez...... :icon_biggrin:
04 Dec 2005, 00:29
Pa iti zic doar ce mai trebuie schimbat la ea:2bucse de la bara stabilizatoare,bordul (crapat), cauciucuri,o bujie, o garnitura de saxofon pe care am dat-o cu masina,cureaua de la alternator.
Asta are nou, schimbat de mine:placa presiune, disc ambreaj,cablu, pedala ambreaj,filtre aer, benzina, antigel,placute,curea distributie, rola distributie.
Masina are ca principala problema:consum ulei(garnituri, rectificare supape).Eu am luat-o in vara cu 1800E.
Am reparat: trapa, ABS.Daca mai alte nelamuriri, ma poti contacta, ca mi se rupe inima sa o stiu la arabul ala.
04 Dec 2005, 23:47
$1 scrie:$2a iti zic doar ce mai trebuie schimbat la ea:2bucse de la bara stabilizatoare,bordul (crapat), cauciucuri,o bujie, o garnitura de saxofon pe care am dat-o cu masina,cureaua de la alternator.
Asta are nou, schimbat de mine:placa presiune, disc ambreaj,cablu, pedala ambreaj,filtre aer, benzina, antigel,placute,curea distributie, rola distributie.
Masina are ca principala problema:consum ulei(garnituri, rectificare supape).Eu am luat-o in vara cu 1800E.
Am reparat: trapa, ABS.Daca mai alte nelamuriri, ma poti contacta, ca mi se rupe inima sa o stiu la arabul ala.
spune-mi te rog era pe carburatie sau pe injectie...anul de fabricatie si ...cel mai important.....cum arata tabla?
05 Dec 2005, 02:49
Era pe injectie, din 85, si ca tabla , cred ca pasajele au fost facute, ca parca aparusera unele mici pete de rugina la alea din spate.Despre gauri sau alte nenorociri nici pomeneala.Mai are mici denivelari la o aripa si la usa parca, dar daca te uiti cu atentie.
06 Dec 2005, 01:03
$1 scrie:$2ra pe injectie, din 85, si ca tabla , cred ca pasajele au fost facute, ca parca aparusera unele mici pete de rugina la alea din spate.Despre gauri sau alte nenorociri nici pomeneala.Mai are mici denivelari la o aripa si la usa parca, dar daca te uiti cu atentie.
mersi frumos de informatii....poate in week-end ...daca nu este prea tirziu imi spui unde o pot vedea
06 Dec 2005, 01:23
maine ai timp sa o vedem?
10 Feb 2006, 19:32
S-a dat Scorpio?
10 Feb 2006, 21:12
Nu cred ca mai e valabila oferta dar avem ceva calumea aici
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=865
14 Feb 2006, 13:12
$1 scrie:$2-a dat Scorpio?
Acu 3 saptamani nu se daduse, daca esti interesat il sun pe ala.