Cateva produse noi:
- sticla far stanga ( partea soferului ), originala, Carello, stare buna, necesita curatare, am prins cu banda scotch stopul cand am lovit masina in iarna, sticla in sine nu e ciobita; dau si garnitura intacta, pret 30 lei ( asigur impachetare perfecta, sa nu se sparga la transport )
- clante cromate cu socluri, locas pt. geamuri electrice fata, sunt in stare f. buna, poze reale, 100 lei
- grila inferioara bara fata, 1 buc. pt. masina cu halogene la 30 lei, cealalta simpla la 20 lei
- grila fata superioara dintre faruri, originala cu sigla Ford, stare f. buna, vopsita visiniu, nu are cleme rupte, se poate vopsi foarte usor in orice culoare apropiata de masina, pret 30 lei
- set 4 jante aliaj 15, 4x108, proaspat vopsite, poze reale, pret 350 lei fix
Dau si o explicatie scurta, piesele provin de la fosta mea masina, nu ma imbogatesc de pe urma lor, vreau doar sa imi scot o parte din banii pe care i-am cheltuit pe piese. De exemplu, in iarna cand i-am crapat bara fata si am ciobit sticla de la farul din dreapta, am schimbat toata fata complet, cu piese de 350 de lei. Am ramas cu piesele vechi, si ce am putut salva, am tinut pt. alta situatie. Acum ca nu mai am mondeo, le vand, la preturi oneste zic eu. La fel si jantele, initial le-am luat pt. mine, daca stiam ca imi dau masina pana in iarna le dadeam cu cauciucuri, sau poate nu le mai cumparam deloc.
Aveti poze reale la fiecare produs in parte mai jos. Toate produsele se expediaza cu Posta ro in sistem coletarie, taxe 10 lei / colet, exceptie fac jantele, prin curierat costa 60-70 lei ( atlassib ). Contact: 0740 185 070
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-