Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Jante tabla 5x108 pe 16, cu anvelope iarna impecabile - 150e

02 Sep 2012, 11:31

Pentru ca mi-am facut rost de al doilea set de jante 17 la masina, ce urmeaza a fi folosit la iarna, scot la vanzare jantele de tabla cu care a venit masina original.

Pretul este 150 euro fix, jantele sunt putin prinse de rugina la suprafata, dar nu sunt indoite, lovite, sudate, indreptate sau alte probleme.

Cauciucurile sunt perechi, 2 foarte bune, si doua aproape noi din punct de vedere a uzurii; profil M+S, 205/55/16, nu sunt reesapate, nu sunt uzate inegal, nu au probleme de niciun fel. Anvelopele sunt umflate, jantele sunt echilibrate.

Mai jos aveti poze cu starea lor exacta, si cu dimensiunile stantate in centrul rotilor. Orice alte detalii va pot oferi la telefon: 0740/185/070

Rotile sunt in Oradea, pt. cei din alta localitate livrarea se poate efectua cu orice firma de curierat. Din experienta recomand Atlassib, nu depaseste 100 lei transportul, dar se poate efectua si prin alte modalitati ( soferi de tir sau duba, cunostiinte care au drum in Oradea etc. )

Dupa cum se poate observa si in poze, rotile sunt puse de vanzare si pe forumul reno la acelasi pret. Rotile provin de la Renault Laguna 2, masina personala. Teoretic potrivesc 100% pe Ford Mondeo mk3 si Focus mk2, dar pt. siguranta maxima sunt dispus si chiar as insista ca viitorul proprietar sa vina sa le incerce.

La cerere, mai adaug orice dimensiuni si masuratori, ajung odata la 2-3 zile la casa unde tin jantele, deci nu vor fi discutii de genul nu stiu ca nu le am la mine etc.
Fişiere ataşate
phpj8EvJMAM.jpg
phpj58MD8AM.jpg
phplrniyRAM.jpg
phpLRSfFLAM.jpg
phppd2l37AM.jpg
phpsobPyWAM.jpg
phptQAEx9AM.jpg
phpvShILfAM.jpg
phpx4qFDeAM.jpg
phpyMPvnIAM.jpg
Ultima oară modificat de todhiere pe 02 Sep 2012, 11:35, modificat 1 dată în total.

Re: Jante tabla 5x108 pe 16, cu anvelope iarna impecabile -

02 Sep 2012, 11:34

Mai adaug cateva poze esentiale, rog sa nu se considere up. Va multumesc.
Fişiere ataşate
phpfsS2Y8AM.jpg
phpDR5A7CAM.jpg
phpGhKZEGAM.jpg
phpj58MD8AM.jpg
phpdxnOYuAM.jpg

02 Sep 2012, 11:55

La Renault gaura de centrare are 60mm si la Ford 63.3mm. Le-ai montat tu pe Ford si s-au potrivit?

02 Sep 2012, 13:12

Din moment ce pui asa problema, te invit pe tine sa vii sa le masori.

Nu am ascuns faptul ca nu sunt de Ford, si nu e obligatoriu ca cine le cumpara, sa le monteze pe Ford.

02 Sep 2012, 19:23

Nu pun problema. Am spus doar diferenta dintre jantele de Ford si de Renault.
Tu ai spus ca teoretic se potrivesc 100%, dar nici macar teoretic nu se potrivesc.
Daca le cumpara cineva si dupa aia le trimitea inapoi era mai bine?

02 Sep 2012, 19:53

Citeste cu atentie si dupa aceea comenteaza:

"Teoretic potrivesc 100% pe Ford Mondeo mk3 si Focus mk2, dar pt. siguranta maxima sunt dispus si chiar as insista ca viitorul proprietar sa vina sa le incerce. "

Dar in fine, la ce te poti astepta de la un bagator de seama...

03 Sep 2012, 10:25

Nu am fost rau intentionat am vrut doar sa ajut.
Teoretic nu se potrivesc deloc, daca tot am ajuns aici. Nu vor intra la loc.

04 Sep 2012, 09:06

Nu ti-a cerut nimeni ajutorul nici tie, nici altor "binevoitori". Am avut de lucru cu destule seturi de jante ca sa stiu cum sa le vand si ce detalii sa dau cumparatorului. La fel, la randul lui un cumparator stie ce sa intrebe fiindca nu e prost. Desi nu ti-ai dat seama, interventiile tale sunt redundante, am scris clar ca nu sunt jante de Renault si ca cine le ia e indicat sa le si incerce la fata locului.

Rog pe aceasta cale un moderator sa faca curatenie in acest anunt, cine e interesat pierde esentialul din cauza "bunelor intentii" a unor useri. Si cu asta sper ca am incheiat liturghia!
Subiect închis