Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Carcase originale Blackberry si Samsung - de la 15 la 60 lei

31 Ian 2012, 14:11

Am deschis un nou topic cu vanzari de carcase originale, in primul rand am sa expun piesele de blackberry disponibile:

- carcase originale 8520 white ( contin rama fata, taste, end cap, capac bat. si geam display ) la 30 lei

- geam / lentila lcd 8520 black originale, noi, in folie la 15 lei buc. mai ieftin ca si o folie display china

- display lcd original 8520 curve, seria 113/114, noi noute, la 50 lei buc.

Mai jos atasez niste poze de dimensiuni reduse pt. a intra pe site. La preturile afisate se adauga 10 lei taxe postale oriunde pe teritoriul Ro. Livrez doar cu posta romana, taxele includ serviciul ramburs si post restant ( pt. sosirea banilor inapoi la oficiu ).

ZILELE ACESTEA VOI PRIMI SI CARCASE 8520 NEGRE COMPLETE, CU SASIUL / SPATELE TELEFONULUI ! ! !
Fişiere ataşate
lcd 8520.jpg
display-uri originale, absolut noi, cu folia pe ele, testate, perfect functionale
curve white resized.jpg
carcase albe, nuanta perlata, originale, complete
bb parts (2).JPG
Geamuri negre, originale si noi

Re: Carcase originale Blackberry si Samsung - de la 15 la 60 lei

04 Feb 2012, 00:04

pentru Blackberry 8800 nu ai nici o carcasa?

04 Feb 2012, 09:47

Nu am, e model vechi si nu se mai fabrica originale. Tot ce am pe stoc apare in anunt!

09 Feb 2012, 15:22

Fac un mic update de preturi si produse.

Carcase partiale:

- geamuri 8520 black noi, originale, 15 lei buc.

- 8520 white la 40 lei; contin rama fata, taste, geam, capac baterie si end cap ( capacel de la baza ). Absolut originale si noi, fara sasiu / spate telefon

- 8520 black la 30 lei; contin rama fata, geam, capac baterie. Absolut originale si noi, fara sasiu / spate telefon si fara taste

Carcase complete 8520, contin toate piesele necesare:

- pe alb la pretul de 60 lei, contin sasiu / spate telefon, rama fata, geam, taste si capac bat. sunt noi-noute

- pe negru la pretul de 60 lei, contin sasiu / spate telefon, rama fata, geam, taste si capac bat. sunt noi-noute

- display lcd 8520 noi si originale, seria 113/114, 50 lei buc.

Carcase Samsung swap:

- F480, stare 9.5 / 10, contin toate piesele inafara de butoane, pret, 30 lei buc.

- i900 omnia, stare 9.5 / 10, contin toate piesele inafara de touch screen, pret, 50 lei buc. ( butoane incluse )

- sasiu si rama fata S8000 jet noi si originale, 30 lei buc.

- u900 aspect 9.5, complete mai putin capacul de bat. 30 lei buc.

- F400 complete, 9.5 la 50 lei buc.

Si mai am de vanzare carcase Nokia 6310i, originale, de o calitate excelenta, nu se rup si nu sunt subtiri, stare peste 9.5, la 30 lei buc. Nu am pt. ele butoane, se vinde partea fata si cea spate.

CATEVA CONDITII:

- atasez mai jos imagini complete cu tot ce vand, chiar daca nu in ordinea de mai sus
- pentru orice colet taxele postale sunt 10 lei, fara negociere ( coletele le pun in sistem post restant )
- nu lucrez cu: conturi bancare, transfer de numerar, curierat rapid sau alte forme de tranzactionare
- asigur seriozitate si promptitudine, transparenta totala; am experienta de peste 7 ani in domeniul vanzarilor on-line, astept acelasi lucru din partea dvs. fiind vorba de clubford, nu cred sa fie probleme
Fişiere ataşate
8520 complete.jpg
Carcase complete 8520, pe alb si negru, la 60 lei buc.
bb parts (3).JPG
Geamuri 8520, separat geamurile se vand la 15 lei, doar pe negru ( am mai multe )
curve white resized.jpg
Carcase 8520 white, cu taste la 40 lei
bb parts (4).JPG
Carcase 8520 negre, fara tastatura la 30 lei

29 Feb 2012, 19:12

Fac un mic update de preturi si produse.

Carcase partiale:

- geamuri 8520 black noi, originale, 15 lei buc.

- 8520 white la 40 lei; contin rama fata, taste, geam, capac baterie si end cap ( capacel de la baza ). Absolut originale si noi, fara sasiu / spate telefon

- 8520 black la 30 lei; contin rama fata, geam, capac baterie. Absolut originale si noi, fara sasiu / spate telefon si fara taste

Carcase complete 8520, contin toate piesele necesare:

- pe negru, neoriginale, calitatea A+, complete, la 40 lei buc.

- pe alb originale la pretul de 60 lei, contin sasiu / spate telefon, rama fata, geam, taste si capac bat. sunt noi-noute

- pe negru originale la pretul de 60 lei, contin sasiu / spate telefon, rama fata, geam, taste si capac bat. sunt noi-noute

- display lcd 8520 noi si originale, seria 113/114, 50 lei buc.

- baterii C-S2 originale, sigilate, 40 lei buc.

Carcase Samsung swap:

- F480, stare 9.5 / 10, contin toate piesele inafara de butoane, pret, 30 lei buc.

- i900 omnia, stare 9.5 / 10, contin toate piesele inafara de touch screen, pret, 50 lei buc. ( butoane incluse )

- sasiu si rama fata S8000 jet noi si originale, 30 lei buc.

- u900 aspect 9.5, complete mai putin capacul de bat. 30 lei buc.

- F400 complete, 9.5 la 50 lei buc.

Si mai am de vanzare carcase Nokia 6310i, originale, de o calitate excelenta, nu se rup si nu sunt subtiri, stare peste 9.5, la 30 lei buc. Nu am pt. ele butoane, se vinde partea fata si cea spate.

CATEVA CONDITII:

- atasez mai jos imagini complete cu tot ce vand, chiar daca nu in ordinea de mai sus
- pentru orice colet taxele postale sunt 10 lei, fara negociere ( coletele le pun in sistem post restant )
- nu lucrez cu: conturi bancare, transfer de numerar, curierat rapid sau alte forme de tranzactionare
- asigur seriozitate si promptitudine, transparenta totala; am experienta de peste 7 ani in domeniul vanzarilor on-line, astept acelasi lucru din partea dvs. fiind vorba de clubford, nu cred sa fie probleme

Re: Carcase originale Blackberry si Samsung - de la 15 la 60

24 Oct 2012, 18:47

Vand telefon / pda / smartphone Fujitsu Siemens LOOX T830.

Cateva caracteristici:

- windows mobile 6.1 in engleza

- tastatura qwerty

- conexiune 3G ( merge pe digi mobil ) camera frontala vga si camera clasica de 2mpx.

- conexiuni wi-fi, bluetooth, IRDA, antena GPS

- procesor Intel PXA272 416 MHz, memorie 64 MB RAM, 128 MB ROM

- aplicatii office mobile gen word, excel etc.

Telefonul functioneaza bine, arata de nota 8, are uzuri la colturi. Carcasa nu este rupta sau crapata. Se vinde cu baterie originala, docking station si cablu USB. Poze reale, bateria e mai slabuta, merge, tine o zi incarcata daca telefonul e folosit.

Pret fix, 150 lei, nu fac schimburi, aveti datele mele de contact mai sus. Trimit preferabil prin posta ro pt.ca e mai ieftin, 10 lei taxe transport.

Pt. carcase, mai am pe stoc, insa s-au schimbat putin cantitatile, o sa revin zilele astea cu niste detalii si preturi.
Fişiere ataşate
P1160591.JPG
P1160588.JPG

Re: Carcase originale Blackberry si Samsung - de la 15 la 60

30 Oct 2012, 11:09

up
Subiect închis