Fac un mic update de preturi si produse.
Carcase partiale:
- geamuri 8520 black noi, originale, 15 lei buc.
- 8520 white la 40 lei; contin rama fata, taste, geam, capac baterie si end cap ( capacel de la baza ). Absolut originale si noi, fara sasiu / spate telefon
- 8520 black la 30 lei; contin rama fata, geam, capac baterie. Absolut originale si noi, fara sasiu / spate telefon si fara taste
Carcase complete 8520, contin toate piesele necesare:
- pe alb la pretul de 60 lei, contin sasiu / spate telefon, rama fata, geam, taste si capac bat. sunt noi-noute
- pe negru la pretul de 60 lei, contin sasiu / spate telefon, rama fata, geam, taste si capac bat. sunt noi-noute
- display lcd 8520 noi si originale, seria 113/114, 50 lei buc.
Carcase Samsung swap:
- F480, stare 9.5 / 10, contin toate piesele inafara de butoane, pret, 30 lei buc.
- i900 omnia, stare 9.5 / 10, contin toate piesele inafara de touch screen, pret, 50 lei buc. ( butoane incluse )
- sasiu si rama fata S8000 jet noi si originale, 30 lei buc.
- u900 aspect 9.5, complete mai putin capacul de bat. 30 lei buc.
- F400 complete, 9.5 la 50 lei buc.
Si mai am de vanzare carcase Nokia 6310i, originale, de o calitate excelenta, nu se rup si nu sunt subtiri, stare peste 9.5, la 30 lei buc. Nu am pt. ele butoane, se vinde partea fata si cea spate.
CATEVA CONDITII:
- atasez mai jos imagini complete cu tot ce vand, chiar daca nu in ordinea de mai sus
- pentru orice colet taxele postale sunt 10 lei, fara negociere ( coletele le pun in sistem post restant )
- nu lucrez cu: conturi bancare, transfer de numerar, curierat rapid sau alte forme de tranzactionare
- asigur seriozitate si promptitudine, transparenta totala; am experienta de peste 7 ani in domeniul vanzarilor on-line, astept acelasi lucru din partea dvs. fiind vorba de clubford, nu cred sa fie probleme
- Fişiere ataşate
-

- Carcase complete 8520, pe alb si negru, la 60 lei buc.
-

- Geamuri 8520, separat geamurile se vand la 15 lei, doar pe negru ( am mai multe )
-

- Carcase 8520 white, cu taste la 40 lei
-

- Carcase 8520 negre, fara tastatura la 30 lei