cu respect dar tu ce ai facut aici si in postul anterior in care te rugai sa iti dea doar 4 jante cand el a spus clar ca le vinde pe toate 5 odata? i-ai dat mp, era de ajuns din punctul meu de vedere. vezi ca altcineva e la inceput si poate vrea sa stranga mesaje, eu unul n-am avut niciodata intentia de a face acest lucru. ca sa ma argumentez, spun ca pretul e unul foarte bun pentru ca stiu ce inseamna jante de 18: am cumparat jante second diametru 18 de st cu 20 mil (doar jantele) am dat inca 4 la vopsit iar de vandut le-am vandut cu 20 dupa un an de utilizare (am vrut unele mai usoare tot de 18). sa iti mai spun ca niste cauciucuri de 18 fac peste 20 de mil? eu am luat dunlop sp sport maxx care sunt vreo 25 milioane. sa iti mai zic ca o singura janta de noua costa "doar" 13 mil? (asta la importator nu la reprezentanta). cred ca m-am argumentat destul pentru afirmatia cu pretul bun, se pare ca nu a fost doar ca sa adun mesaje. de luat sunt 2 motive pentru care nu le iau eu: pentru ca am deja jante de 18 cumparate de noi si pentru ca oricum nu as fi pus jante de st facelift pe o masina prefacelift. pentru informatia ta, nu m-a platit deloc colegul dar daca tu le vrei la un pret mult mai mic atunci poti cauta in alta parte ca vorba ceea: "Nu se poate nu se poate nu ori fi astea singurele jante." te-as invita dupa ce le iei tu cu sa zicem 20 mil, peste un an sa le vinzi cu 10 mil, o fi bine asa?
PS: iaca am facut 1384 mesaje, e o suma rotunda