Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand FIESTA 1,4tdci 2007 - my blue ride :)

13 Mai 2013, 15:37

Cu regret se prefigureaza ca trebuie sa renunt la Fiesta mea. Pentru cei care nu ma cunosc masina are topic detaliat aici unde gasiti o gramada de fotografii, evolutia si istoricul. Este o masina foarte ingrijita care a beneficiat de atentie deosebita din partea mea. Masina o vand dupa 24 iunie.

Datele masinii:
Ford Fiesta, hatchback, 5 usi
vopsea ocean blue metalic, interior tapiterie japanease pearl
kilometraj 75.000 km
fabricata 2007 in Germania (nu Spania), inmatriculata Ro cu taxa achitata in 2007, cumparata de noua direct de la reprezentanta TransAtlantis Constanta
motor diesel duratorq 1,4tdci, (original avea) 68cp, euro 4
cutie viteze manuala
consum mediu 5,5-6 l/100km urban si 4,6-5 l/100km extraurban in functie de stilul de condus
nivel echipare comfort + optionale

Dotari:
3 centuri de siguranta spate
airbag pasager + sofer
avertizor acustic lumini aprinse
bancheta spate rabatabila 60/40
ceas digital de bord
centuri de siguranta fata pretensionate si reglabile pe inaltime
compartiment bagaje iluminat
deschidere portbagaj din interior
faruri reglabile electric
frane discuri fata si tamburi spate
roti tabla 14 inch
geamuri fata electrice
toate geamurile termoizolante cu tenta verzuie
inchidere centralizata
al 3-lea stop pe luneta
luneta incalzita electric
mocheta in portbagaj
PATS (imobilizator electronic motor)
preechipament audio cablaj, antena
roata de rezerva normala
scaun sofer cu reglare pe inaltime
servodirectie
stergator si spalator luneta
tetiere 2+2 cu reglare pe inaltime
turometru
volan reglabil pe inaltime
pachet fumatori : scrumiera si bricheta
pachet marketing 1 VM: ABS, EBD, aer conditionat manual, radio 4500+CD cu 4 difuzoare, vopsea metalizata

Carte service, toate reviziile si reparatiile efectuate in reprezentante Ford. A suferit un mic accident in primavara 2010, reparat integral la reprezentanta pe casco.

Ce am mai facut eu la ea din 2007:
- covorase cauciuc originale Ford fata-spate
- alarma Ungo - Clarion
- aparatori noroi originale Ford fata-spate
- deflectoare apa/aer geamuri fata
- tava portbagaj cauciuc antiderapant cu margini ridicate pentru lichide
- cotiera Armster piele neagra pentru Fiesta 6
- inlocuit semnalizarile laterale portocalii cu unele fumurii (motiv estetic, cele originale le-am pastrat)
- plafoniera de Fiesta ST cu 2 lumini de citit, lumina centrala LED ce se aprinde la deschiderea usilor plus 2 leduri laterale albastre pentru noapte (motiv estetic si functional, cea originala am pastrat-o)
- deschidere portbagaj din telecomanda alarmei
- aprindere faruri din telecomanda alarmei
- resoftare RBN tuning (dupa aproape 2 ani de informare am ales aceasta firma de reputatie in domeniu) cu un rezultat de care sunt foarte multumit dupa aproape 3 ani, puterea si cuplul au crescut simtitor fara sa afecteze consumul sau vreo componenta. Teoretic (nu am facut dyno test) acum are 92CP de la 68 si cuplul de la 160 la 200Nm. Resoftarea este eco, nu sportiva.
- incalzire in scaunele fata
- senzori parcare spate cu afisaj al distantei pana la obstacol si reprezentare grafica pe ecran
- iluminare LED picioare sofer (pedalier), picioare pasager fata, picioare pasageri spate
- inlocuire iluminare portbagaj cu banda LEDuri pozitionata central pentru o dispersie mai buna a luminii
- actualizare soft GEM
- inlocuit baterie aprilie 2011
- precablare GPS si camera video (la cerere raman contracost)
- folie auto Llumar pe geamurile laterale spate si luneta, transparenta 15% ultima generatie, garantie, omologare RAR.
- inlocuire placute frana si lichid frana octombrie 2012
- inlocuire rola curelei de agregate noiembrie 2012
- inlocuire claxon bitonal Focus 3 (la cerere ramane contracost)
- cauciucuri noi de vara Michelin Energy Saver Plus mai 2013
- cauciucuri all-season Pirelli P400 folosite 2 ierni+1vara (la cerere raman contracost)

Pret usor negociabil pentru membrii ClubFord 4700 euro.

Nu ma intereseaza schimburi sau variante. De asemenea va rog sa scrieti in acest topic doar daca sunteti intr-adevar interesati sa o cumparati. Multumesc.

Re: Vand FIESTA 1,4tdci 2007 - my blue ride :)

17 Mai 2013, 16:03

Pret pentru membrii forumului clubford 4350 euro.

21 Mai 2013, 20:57

4350 euro include cauciucurile noi de vara si precablarea gps/camera video. nu include claxonul.
Exista si varianta cu 4100 euro fara cauciucuri vara/cabluri/cotiera/tavita portbagaj/plafoniera ST submarine lights/claxon bitonal.

25 Mai 2013, 10:58

Alex pune anuntul pe www.auto.ro www.mobile.ro www.autovit.ro variante cu promovare top pe cele 3 site uri. Platesti 10-15 euro in total pentru toate site urile dar poti atrage 2000 de vizitatori.

Eu asa am vandut masina si acum ii directionez pe clientii care mai suna catre tine.

25 Mai 2013, 15:47

Am gasit cumparator in conditiile dorite de mine, deci anuntul nu mai este valabil. Multumesc.
Subiect închis