Salut!
Volvo V50 - 2.0D - 136 CP, CV 6 trepte manuala, fabricatie 2004 (prima inmatriculare in 2005). Are cel putin atatea dotari cate ai si tu pe VW, ba chiar as putea adauga navigatie originala Volvo (aia care iese din bord de sus), insa din pacate nu are decat harta Europei incepand din Ungaria (nu s-au mai facut update-uri, si nu poate fi masluita). Echiparea este Summum si in afara de scaune cu reglaj electric are absolut toate dotarile optionale care se puneau pe Volvo V50 la momentul respectiv cand a fost fabricata.
Culoarea este apropiata de cea a masinii tale, un gri inchis metalizat, interiorul are tapiserie mixta piele + textil si este de culoare crem. Restul dotarilor sunt similare ca ale tale, xenon pe faruri, iluminare led albastru in interior, Car Kit Parrot 3200 LS parca, sistem audio Volvo High Performance cu vreo 8 sau 10 boxe s.a.m.d. la fel ca tine, am taxa platita si nerecuperata, detin dovada ANAF in acest sens.
Nu sunt foarte convins ca-mi doresc VW Passat, insa nevastamea mi-a facut nervii tandari ca vrea masina cu cutie automata.
Daca esti interesat, da-mi un PM si iti trimit poze si orice alte detalii doresti, eventual poate ne intalnim undeva cu masinutele cand avem timp.
Ultima oară modificat de
FBogdan pe 20 Noi 2013, 16:26, modificat 1 dată în total.