Ford Mondeo 4 HatchBack, 10.2009, 2.0 TDCi, 140CP, Titanium
Marca/Model: Ford Mondeo MK4
VIN: WF0EXXGBBE9C69746
Caroserie/Numar usi: HatchBack / 5
Culoare: Hypnotic blue
Kilometraj: 125.000
An de fabricatie: octombrie 2009/ prina inm. martie 2010
Stare inmatriculare: Inmatriculata, taxa nerecuperata
Motor: 2.0 tdci 103 kw/140 cai diesel
Cutie viteze: manuala, 6 viteze
Consum: 8,5 / 6,5 - dar se poate scoate si mai bine
Nivel de echipare: Titanium
Detalii nivel de echipare: jante aliaj, bi-xenon, proiectoare ceata, geamuri colorate, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, clima, tapiserie piele alcantara, scaune sport - reglabil electric, inchidere centralizata, mp3 Sony cu 9 difuzoare, servo directie, computer bord Convers+, pilot automat, senzori ploaie, comenzi volan, senzori parcare, parbriz incalzit
Pret: 11.000 Euro final, nenegociabil (a fost 29.000 de noua si nici nu vreau sa ma gandesc cat am platit eu pe ea cu leasing cu tot - numai valoarea reziduala a fost peste 9.000 E)
Nu sunt interesat de schimburi
Bucuresti (zona Dristor)
http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C31792322.html
Masina o am de noua, am terminat leasingul acum un an. Este fabricatie oct.2009 - eu am luat-o 03.2010
Are 125.000 reali cu toate reviziile la Ford, doar ultima am facut-o la Maddog Garaje de aici de pe forum
Am schimbat in decembrie intregul kit de ambreiaj + rulment + volanta si prin vara (iulie-august) cureaua de accesorii cu rolele intinzatoare. Nu trebuia sa pice asa repede, dar macar se vinde o masina second cu ambreiaj nou
are niste zgarierturi pe usa spate stanga.
niciun accident in adevaratul sens al cuvantului. Am lovit un caine pe stanga si am schimbat proiectorul si in pasaj la Muncii mi-a oprit unul in spate....a trebuit doar revopsita bara.
poza in anuntul de pe autovit
Date contact: Marius - 0745760864 / mihai_marius2006 at yahoo.com
VIN: WF0EXXGBBE9C69746
Caroserie/Numar usi: HatchBack / 5
Culoare: Hypnotic blue
Kilometraj: 125.000
An de fabricatie: octombrie 2009/ prina inm. martie 2010
Stare inmatriculare: Inmatriculata, taxa nerecuperata
Motor: 2.0 tdci 103 kw/140 cai diesel
Cutie viteze: manuala, 6 viteze
Consum: 8,5 / 6,5 - dar se poate scoate si mai bine

Nivel de echipare: Titanium
Detalii nivel de echipare: jante aliaj, bi-xenon, proiectoare ceata, geamuri colorate, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, clima, tapiserie piele alcantara, scaune sport - reglabil electric, inchidere centralizata, mp3 Sony cu 9 difuzoare, servo directie, computer bord Convers+, pilot automat, senzori ploaie, comenzi volan, senzori parcare, parbriz incalzit
Pret: 11.000 Euro final, nenegociabil (a fost 29.000 de noua si nici nu vreau sa ma gandesc cat am platit eu pe ea cu leasing cu tot - numai valoarea reziduala a fost peste 9.000 E)
Nu sunt interesat de schimburi
Bucuresti (zona Dristor)
http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C31792322.html
Masina o am de noua, am terminat leasingul acum un an. Este fabricatie oct.2009 - eu am luat-o 03.2010
Are 125.000 reali cu toate reviziile la Ford, doar ultima am facut-o la Maddog Garaje de aici de pe forum
Am schimbat in decembrie intregul kit de ambreiaj + rulment + volanta si prin vara (iulie-august) cureaua de accesorii cu rolele intinzatoare. Nu trebuia sa pice asa repede, dar macar se vinde o masina second cu ambreiaj nou

are niste zgarierturi pe usa spate stanga.
niciun accident in adevaratul sens al cuvantului. Am lovit un caine pe stanga si am schimbat proiectorul si in pasaj la Muncii mi-a oprit unul in spate....a trebuit doar revopsita bara.
poza in anuntul de pe autovit
Date contact: Marius - 0745760864 / mihai_marius2006 at yahoo.com
- 82.11
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo MK4 2.0 tdci Titanium