Ford Fiesta 2013 1.5 diesel
Marca/Model:Ford Fiesta
VIN (serie caroserie):WF0DXXGAKDDU46001
Caroserie/Numar usi:5
Culoare:Alb
Kilometraj:6871
An de fabricatie:15.02.2013
Stare inmatriculare:Inmatriculata ro
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare):1.5L SOHC DI TC I4 Diesel DV5,euro 5
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte):manuala 5
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km):4/4.4/3.5
Nivel de echipare:Trend
Detalii nivel de echipare:Aer conditionat manual,Ford sync, bluetooth,geamuri fata electice, volan reglabil inaltime/adancime, proiectoare ceata, inchidere centralizata
Detalii nivel de siguranta:ABS , ESP ,Controlul tracţiunii (TCS),Asistenţă la frânarea de urgenţă
Alte comentarii:In principiu am loato de la bucuresti deci sunt al 2 lea proprietar , ea a fost avariata de la vechiul proprietar cum nu stiu nici nu am observat nici el nu a zis nimic normal
, am aflat dupa ce am loat-o,masina a fost reparata , merge foarte bine , puteti sa o testati nici o problema, kilometri sunt reali,dau si 2 cauciucuri de iarna cumparate in acest an
Pret:8000 E
Date contact:Gheorghe 0733388013 din braila
VIN (serie caroserie):WF0DXXGAKDDU46001
Caroserie/Numar usi:5
Culoare:Alb
Kilometraj:6871
An de fabricatie:15.02.2013
Stare inmatriculare:Inmatriculata ro
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare):1.5L SOHC DI TC I4 Diesel DV5,euro 5
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte):manuala 5
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km):4/4.4/3.5
Nivel de echipare:Trend
Detalii nivel de echipare:Aer conditionat manual,Ford sync, bluetooth,geamuri fata electice, volan reglabil inaltime/adancime, proiectoare ceata, inchidere centralizata
Detalii nivel de siguranta:ABS , ESP ,Controlul tracţiunii (TCS),Asistenţă la frânarea de urgenţă
Alte comentarii:In principiu am loato de la bucuresti deci sunt al 2 lea proprietar , ea a fost avariata de la vechiul proprietar cum nu stiu nici nu am observat nici el nu a zis nimic normal
, am aflat dupa ce am loat-o,masina a fost reparata , merge foarte bine , puteti sa o testati nici o problema, kilometri sunt reali,dau si 2 cauciucuri de iarna cumparate in acest an
Pret:8000 E
Date contact:Gheorghe 0733388013 din braila
- florinxc
- Incepator
- Maşina: Ford