Vanzare

Vand 2 Perne Scaune Masina, cu Incalzire. 100 Ron/buc.

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand 2 Perne Scaune Masina, cu Incalzire. 100 Ron/buc.

Mesajde Allex '77 » 10 Feb 2008, 14:59

Vand 2 perne cu incalzire, se monteaza foarte usor pe orice tip de scaun, se pot acoperi cu huse fara nicio problema sau se pot scoate rezistentele din ele si monta in scaun in cazul in care se imbraca scaunele in piele.
Se conecteaza la priza de 12 V de la bricheta, are 3 pozitii: OFF, LOW SI HIGH.Se fixeaza foarte usor pe scaune cu ajutorul unor benzi elastice.
Pernele sunt noi, sigilate cu instructiuni de utilizare. Pretul este per bucata.

PERNELE DISPUN DE REZISTENTE INCALZITE PE TOATA SUPRAFATA, NU CA MAREA MAJORITATE CARE SE INCALZESC DOAR PE MARGINE.
SE POT FOLOSI SI PE SCAUNUL DE LA BIROU.

Le-am luat pt. masina, dar am reusit sa-mi cumpar o noua masina care dispune de incalzire in scaune din fabrica.

I.D. Mess: alexdinu1977
0723.155.416
0746.479.930
Allex '77
Member

Maşina: Ford Focus 1, 2001, 1.8, 75 CP

Înapoi la Vanzare