Frate, dar Ogica asta e un nume predestinat, ca-l primesc numa banditii?Amice, ai promis ai promis, ce mai tura-vura,s-au dus doua persoane la tine?S-au dus.Ti-au facut rost de cumparator? ti-au facut.Nu conteaza cine pe cine a adus, ti-a iesit afacerea, plateste.Fii cinstit ,daca vrei sa ai obraz mai departe pe acest forum,ca se pare ca ai o imagine cam intinata cu faza asta.Nu te c**a pe tine pentru 100 de euro, ca nu ti-a bagat omul mana in buzunar sa ti-i ia,tu ai zis-o cand erai disperat ca nu aveai clienti...
$1 scrie:$2ol. nu-mi explic ce se intimpla. masina este in stare foarte buna ,pretul este mai mult decit bun si totusi nimic.
cum am zis si mai sus 100e cui vine cu client .
Daca ti-a venit omu cu cumparatorul, pune banu.
Ma mir ca nu se ia atitudine din partea celorlalti membri.Politica forumului nu are un paragraf special pentru escrocherii...Pacat
@bravetoy, desi nu te cunosc personal,imi pare rau pentru tine,dar asa cum ai scris in semnatura"Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita"Daca nu-ti da banu, lasa ca apa sambetei e incapatoare...Poate sa-i "pape" mult mai mult de atat