Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Ford KA ---EXTRA FULL!!!!

03 Mai 2008, 21:28

Vand Ford Ka, an 2001, primul proprietar, masina e adusa tara anul trecut, tapiterie piele,
aer conditionat, inchidere centralizata pe cheie, geamuri electrice, servo, abs, jenti aliaj, volan+schimbator piele, scaun sofer reglabil pe inaltime, deschidere electrica portbagaj din masina si din cheie, cd mp3 Pioneer, stare ireprosabila, accept orice testare, 2 chei, carte service

Pret 4800 E
Tel: 0726224153
Fişiere ataşate
ka5.jpg
ka4.jpg
ka3.jpg
ka2.jpg
ka1.jpg
ka.jpg

Re: Vand Ford KA ---EXTRA FULL!!!!

26 Mai 2008, 12:57

motor?

26 Mai 2008, 13:17

eventual si km parcursi?

26 Mai 2008, 13:35

Si cum primul proprietar daca a fost adusa anul trecut in tara?

26 Mai 2008, 14:49

sigur se refera la faptul ca unic proprietar in romania

26 Mai 2008, 14:56

$1 scrie:$2igur se refera la faptul ca unic proprietar in romania

Mi se pare cam aiurea asta. Daca erai unic proprietar al masinii de la 0 inteleg. Dar asa, dupa ce a fost folosita, iar tu o iei cu un numar de km (pe care urmeaza sa-l aflam) mi se pare o informatie inutila. Mai ramane sa zica si aia cu "km reali".

Scuze pt interventie, dar m-am cam saturat de astfel de anunturi cu "primul proprietar (dupa alti 5 in China si 2 in Franta)" si "km reali (doar astia de pe bord sunt reali, ce?, vezi tu altceva?, chiar daca am dat 50.000 inapoi?)"

PS. Considera mesajele mele ca un UP. Imi place masina la exterior.

02 Iun 2008, 16:39

$1 scrie:$2

Mi se pare cam aiurea asta. Daca erai unic proprietar al masinii de la 0 inteleg. Dar asa, dupa ce a fost folosita, iar tu o iei cu un numar de km (pe care urmeaza sa-l aflam) mi se pare o informatie inutila. Mai ramane sa zica si aia cu "km reali".

Scuze pt interventie, dar m-am cam saturat de astfel de anunturi cu "primul proprietar (dupa alti 5 in China si 2 in Franta)" si "km reali (doar astia de pe bord sunt reali, ce?, vezi tu altceva?, chiar daca am dat 50.000 inapoi?)"

PS. Considera mesajele mele ca un UP. Imi place masina la exterior.

Si eu m-am saturat de astia cu pana in 5 posturi care vin sa vanda masini aici :-"
Sa se duca tata in Vitan ca acolo e coaforul masinilor sh.

03 Iun 2008, 09:53

$1 scrie:$2Si eu m-am saturat de astia cu pana in 5 posturi care vin sa vanda masini aici :-"
Sa se duca tata in Vitan ca acolo e coaforul masinilor sh.

Sustin,
Si mai ales i-mi pare rau ca beneficiaza de "UP" gratis din partea noastra si nici macar nu are "timp" sa intervina.
De ce se mai deranjaza sa o vanda aici daca nu-l intereseaza deloc forumul....

PS: inteleg ca esti un membru proaspat, cand vrei sa iei sau deja ai un ford (sau altele), nu sa intri sa pui un anunt si sa pleci. Eu propun sa ingnoram vanzarile sumare ale proapetilor membri, ca prioritatea forumului nu sunt anunturile de vanzari masini...Scuze de off topic #:-S

03 Iun 2008, 10:15

Bai, ia lasti omul in pace. Nu vedeti ce antena shark-tale si-a tras =))

03 Iun 2008, 11:26

De airbaguri nu zice nika, cu toate ca are minim 2 (vizibile in poze)...

03 Iun 2008, 14:21

pe alte forumuri sunt reguli clare de postare la bursa auto. Pret/km/dotari etc. nu se accepta masini neinmatriculate etc. Aici e cam sat fara caini moderatorii muncesc sa mute anunturi date aiurea pe alta sectiune, sa uneasca sau sa stearga mai multe anunturi pentru aceeasi masina etc. Ar trebui masuri mai drastice si anuntul sters fara avertisment.

03 Iun 2008, 14:45

$1 scrie:$2e alte forumuri sunt reguli clare de postare la bursa auto. Pret/km/dotari etc. nu se accepta masini neinmatriculate etc. Aici e cam sat fara caini moderatorii muncesc sa mute anunturi date aiurea pe alta sectiune, sa uneasca sau sa stearga mai multe anunturi pentru aceeasi masina etc. Ar trebui masuri mai drastice si anuntul sters fara avertisment.

Oarecum ai dreptate si ma refer la faptul ca ar fi bine sa se accepte doar anunturile de masini inmatriculate pentru a exclude samsarii de pe clubford.
In rest, nu e chiar sat fara caini...si atmosfera e ok asa mai relaxata ca nu abuzeaza nimeni de ea dupa cum bine observi.

03 Iun 2008, 15:17

$1 scrie:$2

A uitat sa spuna si "rog seriozitate" =))

03 Iun 2008, 15:34

Ma refeream prin sat fara caini la nivel de useri, cei care dau anunturile in alte arii sau in mai multe locuri odata. Nu la nivel de moderare. Oricum suntem offtopic asa ca mai bine ne abtinem si facem un topic nou la sugestii.

03 Iun 2008, 21:42

$1 scrie:$2b] Oricum suntem offtopic asa ca mai bine ne abtinem si facem un topic nou la sugestii.

Foarte adevarat. Avand in vedere ca nu se misca nimik din partea initiatorului topicului, inclin sa il mai las cateva zile (2-3) si apoi sa il inchid ....

09 Iun 2008, 16:23

Pai hai sa intelegeti anumite lucruri:

- masina mea e ford focus ca si utilizator al forumului
- ma ocup cu masini iar faptul ca postez aici, poate ajuta pe cineva avand in vedere ca preturile sunt f bune referitor cu ceea ce se vinde aici( masinile de asemenea), si nu fac strict referire la cei care spun :vand focus 2001 motorina, 9000 euro, am pus mult suflet in ea, si am vopsit scrumiera cu spray in fara blocului
-daca dau un anunt nu apare ca si ultimul datat, pt ca au grija unii sa-l arunce la coada, trebuie sa dai search sa-ti cauti anuntul, chiar daca l-ai postat acum 5 min
- masina e vanduta demult, si pt cine a intrebat avea 4 airbag-uri in bord si scaune
-de exemplu daca cineva are o problema la un ford nu i se raspunde la subiect ci doar pe langa subiect la si pe acest topic, intrati undeva la diverse si discutati diverse, acest topic este unul de vanzare si nu se discuta altceva
-rog un moderator sa inchida topicul

09 Iun 2008, 16:31

$1 scrie:$2ai hai sa intelegeti anumite lucruri:
- masina e vanduta demult...

Pai daca e vanduta demult, nu era elegant sa ne zici si noua? Iar de cautat posturile tale e criminal de simplu, ai in dreapta sus "View your posts". Si cum ai 4, nu era greu sa le gasesti.
Subiect închis