$1 scrie:$2ar cuvintele: "buna ziua", "va rog", "multumesc" nu sunt doar de umplutura... denota un dram de respect pentru interlocutori.
Tinere, sunt convins ca stiu mult mai bine decat tine ce inseamna respectul ! In alta ordine de idei, utilizarea formulei de respect " buna ziua " nu este obligatorie pe un topic intrucat o scrisoare sau o telegrama nu o incepi cu buna ziua, ci cu o formula de adresare. Intr- o astfel de categorie intra si posta electronica indiferent de natura ei.
Inca ceva ce dumneata nu cunosti ( probabil nu a avut cine sa va invete pe unii ), formulele de respect sunt :" dumneavoastra", " dumneata" , " dansul" , " dansa " , etc. Formulele prezentate de dumneata sunt formule de salut. Ori in cazul postei elecronice ele nu sunt obligatorii din doua motive... Restul, am rugamintea( formula de politete), de a mai trece inca odata, daca ati trecut vreodata , prin gramatica limbii romane de clasele V- VIII.
Cu stima ! ( Alta formula de politete ce o vei regasi cu siguranta in mesajele mele !
P.S. Si ca un om cu formare psihologica pot sa spun ca pe langa carentele de educatie si instruire suferi cel putin un complex. Se poate ( sau se pot) trata !