O vind pentru ca lucrez in Budapesta si aici nu am nevoie de masina (traficul e ca in Bucuresti, dar transportul in comun e perfect). Plus ca te rup taxele de parcare.
Despre masina: cumparata noua in 2007, are doar 12.000 de km la bord pentru ca nu am condus-o in Bucuresti - domnul Poe a vazut doar Bucuresti - Cimpina si retur, o data la doua saptamini, pentru luat aer de la mama soacra.
E hatchback, diesel 1,8 tdci 115 cp (desi cine e interesat stie), albastru metalizat, jante de aliaj, proiectoare, senzori de parcare, cam tot ce trebuie la o masina civilizata. Bineinteles ca are carte de service (am pastrat inclusiv facturile fiscale) si garantie pina in martie 2011.
Desigur, masina e impecabila, fiind aproape virgina - plus ca eu sunt maniac cu intretinerea ei si am avut atita grija de ea ca nevasta a inceput sa fie geloasa. Condusa cu mare grija, am avut un singur incident, o masina de gunoi mi-a luat farul si aripa stinga, schimbat totul pe CASCO.
Pretul e fix 11 de euro. Pe linga masina, dau bonus revizia de 2 ani - trebuie facuta in martie 2009, RAR-ul si un set de filtru ulei, filtru motorina si 6 litri de ulei (le-am luat de la Forcar pentru revizia de un an, dar nu m-au primit cu ele la service).
Detalii fie la +36706614238 (asta e mobilul de Ungaria, doar pentru cei foarte hotariti) sau la
adrianmpoenaru@gmail.com