rog moderatorii sa inchida topicul: nu mai vrea doamna sa vanda masina...
si am sa dau si explicatii (pt cei care nu s-au convins inca de faptul ca un ford mondeo bate muuuuuuuuuuulte masini...):
- consum: 7,5-8,3 in oras, in Bucuresti
- stabilitate: drum la munte cu 4 persoane, pe serpentine am lasat pe multi in urma...
- confort: aici pot spune ca exceleaza la confort cel putin pt pasagerii din spate (in acel drum la munte am facut 250 km FARA oprire)
- spatiu in portbagaj: eeeeeeeeeeee, aici e frumusetea... am carat zilele trecute o canapea de 3 locuri inchizand si portbagajul...

spre stupoarea vanzatorului de la magazin care ne-a intrebat daca avem duba sa caram mobila, noi raspunzandu-i ca avem un mondeo break; nu ne-a crezut ca va incape, asa ca l-am chemat sa vada "minunea"...
p.s.: stiu ca am fost subiectiv in cele de mai sus, dar intr-un test pe un site strain unde poti compara pana la 3 masini o data, mondeo a obtinut cel mai mare punctaj intre audi allroad, volvo xc70 si evident ford mondeo; am inlocuit volvo cu un subaru forester si am obtinut valori mai bune decat audi, dar mai slabe decat mondeo.
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 18 Mar 2009, 08:31, modificat 1 dată în total.
Motiv: Felicitari pt. decizia luata .. Se inchide.