Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
12 Apr 2009, 15:20
vand un parbriz de bedford -blitz- indiferent scurta sau lunga ,nalta sau mica, mai am parbrizul si geamurile din usile fata pret 200lei 0766656794
12 Apr 2009, 16:44
$1 scrie:$2and un parbriz de bedford -blitz- indiferent scurta sau lunga ,nalta sau mica, mai am parbrizul si geamurile din usile fata pret 200lei 0766656794
Daca iti zic ca nu am inteles nimic te superi

, si sper ca aia cu "nalta" e la caterinca??? sau nu
12 Apr 2009, 23:49
nu ma supar deloc ,am fost si eu putin ne explicid, ziceam ca indiferent de model de bedford , lung-scurt i model caroserie lunga si scurta , nalta sau mica ,tot asa sunt doua modele nalta sau mica nu mai trebuia eu sa scriu ,dar in fine cine are si cunuaste deaia nu ai inteles tu ,daca citea unul cu bedford in curte si dadea seama chiar daca mam referit eu gresit .
13 Apr 2009, 08:41
$1 scrie:$2u ma supar deloc ,am fost si eu putin ne explicid, ziceam ca indiferent de model de bedford , lung-scurt i model caroserie lunga si scurta , nalta sau mica ,tot asa sunt doua modele nalta sau mica nu mai trebuia eu sa scriu ,dar in fine cine are si cunuaste deaia nu ai inteles tu ,daca citea unul cu bedford in curte si dadea seama chiar daca mam referit eu gresit .
ok ok cum zici tu

.Ai un up de la mine