Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Rotita reglare inaltime scaun Mondeo MK3 & probabil altele

24 Oct 2008, 12:44

$1 scrie:$2...)Si eu le-am zis hahaha duar nu sunt tampit sa dau 8 mil pe un scaun pentru rotita aia. Ma gandesc in dzmembrari nu s-ar gasi?

Daca un scaun ar fi 8 mil si ar avea toate cele, maine l-as schimba. Din pacate decat melcul ala care contine rotita aia, costa 2270 ron. NU, nu am scris gresit, 22.700.000 lei. Si da, decat mecanismul cu motoras complet!

24 Oct 2008, 21:54

$1 scrie:$2fff incepe sa ma dispere rotita asta de ce oare nu se gaseste de cumparat in magazinele Ford. Daca stiu ca este o problema destul de des intalnita la masini ar trebuii sa o aduca naibii ca ar vinde ca painea calda. eu cand am intrebat la reprezentanta mi-au zis razand se schimba scaunul cu totul. Si eu le-am zis hahaha duar nu sunt tampit sa dau 8 mil pe un scaun pentru rotita aia. Ma gandesc in dzmembrari nu s-ar gasi? Mie imi este teama ca o iau pe asta de la Alexx si ma uit la ea frumusel cat de draguta este si nu gasesc sa o montez:)

saluty la dezmembrari nu iti da nimeni doar rotita aia ,ori iei tot scaunul ori tot asamblul ala cu sina etc .Te duci la cineva care are autogen ,ti-o face .Da asa este trebuie sa iei tot asamblul cu sina si motoras si e un super pret ,DEci pana la urma iti ieii rotia de la alex si te duci la unul cu autogen ,trebuie sa gasesti la astia cu tinichigerie

29 Oct 2008, 19:38

rotiţa? se mai aude ceva.....
aÅŸtept un semn.....

30 Oct 2008, 01:43

$1 scrie:$2otiţa? se mai aude ceva.....
aÅŸtept un semn.....
Sunt facute, astept sa-mi ajunga in Buc.

03 Noi 2008, 19:09

sa ma treci si pe mine pe lista alex pt rotita si chiar manopera !
astept cu interes ....
cati suntem pe lista ?
ajunge pt toti ? :P
toate cele bune...

11 Noi 2008, 00:32

Dupa mai mult de o saptamana au ajuns si rotitele in Bucuresti, cu Posta Romana, din Arad.
3 rotite si-au gasit noii stapani: 2x titocus si 1x cata_nic. Au mai ramas 9.

Imediat cum ma mai eliberez de treburi o sa organizez o intalnire cu clientii din Bucuresti sau din zona, care vor sa le asigur si partea de montaj.

0722.120.128 / 0741.741.608 Alexandru

13 Noi 2008, 15:50

Au mai ramas 7.
Cele doua s-au dus la Alexx si la tavi_ionescu.
Kugarth, catallinu, Mondeo_vda, profu1970 va astept adresele pe MP, daca mai suneti interesati de rotite.
BadBoy20cm ii va instala rotita lui Alexx si va incerca varianta fara sudura, prin presare si ceva lipici (super glue bizon).

13 Noi 2008, 18:45

salut, sunt si eu amator de o rotita, cu rugamintea de a primi sfaturi si instructiuni de instalare.

13 Noi 2008, 19:06

$1 scrie:$2..
OK, esti pe lista; fiind din Buc si avand in vedere ca pe lista mai sunt doar 4 oameni si eu mai am 7 rotite, iti pot oferi una inaintea lor. Pentru instructiuni, poti citi acest thread.. eu zic ca am spus destul cat sa se descurce o persoana care a mai pus mana pe scule, macar cat sa schimbe un filtru de aer sau o bujie de dacie :P.

13 Noi 2008, 19:51

$1 scrie:$2color=#FF0000]Kugarth, catallinu, Mondeo_vda, profu1970 [/color] va astept adresele pe MP, daca mai suneti interesati de rotite.
BadBoy20cm ii va instala rotita lui Alexx si va incerca varianta fara sudura, prin presare si ceva lipici (super glue bizon).

Daca merge varianta cu presare si lipici, sa imi ziceti si mie. Daca nu merge varianta asta atunci nu am incotro ... tre' sa renunt din pacate!

Rotita reglare inaltime scaun Mondeo MK3 & probabil altele

17 Noi 2008, 17:06

$1 scrie:$2color=#FF0000]Kugarth, catallinu, Mondeo_vda, profu1970 [/color] va astept adresele pe MP, daca mai suneti interesati de rotite.

Astept un numar de telefon pe PM, pentru ca saptamana asta am drum in Bucuresti si sa putem lua legatura.

04 Dec 2008, 11:27

Revin intr-un tarziu cu noi informatii:
Am scos optiunea de sticky si sondajul pt. pret de la thread pentru ca am vandut majoritatea rotitelor, mai am doar 3. Sper ca cei care o sa mai aiba nevoie sa stie sa foloseasca functia Cautare si sa gaseasca acest thread.

Profu1970, Mondeo_vda si inca cineva din CT (2 buc) au fost rezolvati.

Kugarth, BadBoy a reusit sa monteze rotita si s-o faca sa stea fixa si fara sudura. Alexx, cel ce a beneficiat de serviciile lui, am inteles ca este multumit de rezultat :D.

09 Dec 2008, 08:39

$1 scrie:$2Kugarth, BadBoy a reusit sa monteze rotita si s-o faca sa stea fixa si fara sudura. Alexx, cel ce a beneficiat de serviciile lui, am inteles ca este multumit de rezultat :D.

In cazul asta o sa vorbesc cu el zilele astea sa vad daca incerc si eu sa o iau si sa o montez:D

09 Dec 2008, 20:11

si eu am aceeasi pb cu rotita aceeia din angrenaj ,vreau si eu una

29 Dec 2008, 13:40

salut,
mai exista vreo rotita disponibila??

29 Dec 2008, 14:10

Dap, inca 1 sau 2 :)

30 Dec 2008, 09:48

Ok, poate ne vedem dupa sarbatori, dau pm cu nr. tel.

12 Ian 2009, 11:28

Cat e rotita?...vreau si eu una.

12 Ian 2009, 16:46

Scrie clar .. 35lei
Ma intorc pe 19/20 Ianuarie in Bucuresti ... vb atunci.

12 Ian 2009, 18:59

Vreau si eu una. Sigur. Te sun pe 19 sa vorbim.

23 Feb 2009, 00:00

salut m-ar interesa si pe mine o rotita pentru sistemul de ridicare/coborare
eu sunt din Arad si am vazut ca ai scris ca ti-au venit rotitele din Arad, sa inteleg ca aici ti le-a facut cineva
daca nu te deranjeaza ai putea sa-mi dai un numar de telefon al celui care ti-a facut rotitele?
daca nu vrei atunci o cumpar de la tine daca mai ai...

23 Feb 2009, 01:09

@catalin1982
nu mai am rotite ... da, le-am facut in Arad, am dat de acea persoana in targul de Duminica. Sunt mai multi pe acolo care vand diverse piese care se vad ca sunt facute la strung/freza. Iti trebuie insa piesa originala ca si model.
Nr. de tel. nu am, nu mi-a dat, am mers pe incredere, am pe cineva care are taraba cu haine acolo :) .. care mi le-a trimis mie apoi in Buc.
Dupa randurile cu haine, vine unul pe care sunt niste piese auto. Dupa acesta inca vreo 2 randuri, in mijloc, e un nene care are strung/freza. Nu mai stiu nici cum il cheama.. dar se stiu ei intre ei.
Poate faci mai multe.. cred ca mai sunt doritori pe aici... oricum prefera sa faca cate 3 odata, ca asa merge masinaria.

23 Feb 2009, 01:49

pai hai sa mai facem o lista care cum vrea, si sa mai luam un pack, cu ajutorul tau bineinteles :D

23 Feb 2009, 09:02

merci de informatii, stiu de cine zici, am vb deja cu omul respectiv dar nu am mai ajuns sa ma intalnesc cu el sa-i dau tija cu tot cu rotita
daca ajung sa ma intalnesc cu el te anunt

daca faci tu rost mai repede ti-as fi tare recunoscator ca nu prea am timp sa ma ocup de problema
daca se face o lista ma inscriu si eu
merci
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 23 Feb 2009, 17:39, modificat 1 dată în total.
Motiv: Sters Quote.

23 Feb 2009, 17:42

Of.. pai cum sa-mi fie mie mai usor sa fac o comanda, cand eu sunt din Buc si tu din Arad ?

Ar trebui sa trimit iar rotita originala de plastic in Arad la acel prieten, sa-l pun pe el sa mearga sa vb. cu mesteru', sa-i trimit banii.. el sa ia rotitele sa mi le trimita in Buc si apoi eu sa le impart prin tara.

23 Feb 2009, 17:49

Vreau si eu o rotita de metal.
La sofer am reglaj electric insa la scaunul din dreapta am reglaj manual. Trebuie (este bine ca) si acolo schimbata rotita?

Oricum vreau 1 buc.

23 Feb 2009, 17:53

alex daca nu mai ai rotita de plastic o voi schimba eu cat de curand pe am ea si o pastrez ca model ...
daca pot ajuta in vre-un fel sunt disponibil...

24 Feb 2009, 08:47

$1 scrie:$2f.. pai cum sa-mi fie mie mai usor sa fac o comanda, cand eu sunt din Buc si tu din Arad ?

Ar trebui sa trimit iar rotita originala de plastic in Arad la acel prieten, sa-l pun pe el sa mearga sa vb. cu mesteru', sa-i trimit banii.. el sa ia rotitele sa mi le trimita in Buc si apoi eu sa le impart prin tara.

sorry....normal ca ar fi mai usor pentru doar ca eu am un servici care ma tine la birou de dimineata pana seara si tipul cu care am vb eu mi-a zis ca il gasesc intre 9 si 15 unde are el atelier....asa ca mi-e putin mai greu sa ajung
cand o sa imi iau cateva zile de concediu o sa ma ocup de problema si atunci te anunt si pe tine cum sta treaba
si mie mi-ar place sa ajut pe altii dar deocamdata nu ma pot ajuta nici pe mine
acum am vorbit cu un mecanic, amic de-al meu, sa-mi caute el un strungar care ii meserias
daca imi gaseste ceva atunci vorbesc cu omul daca vrea sa faca mai multe pe comanda

10 Mai 2009, 08:49

Ma intereseaza si pe mine o rotita de metal. Mai are cineva vreo rotita de rezerva?
Subiect închis