S-a vandut cu 7000 euro .Se poate inchide .Multumesc .
Da ,mai am inca 7

,un mondeo am adus astazi.....si numai forduri am ....
-schimb nu am facut niciodata.....in schimb unu pierde...
-cand cumperi o masina te intreaba si de dotari,cu cat mai e dotat cu atat e mai scump ...nu ?
-navigatie ,incalzire in scaune ,tempomat .....asta costa ....sau nu ?
-sant si oameni pretentiosi......
-pot sa dau si la schimb,dar atunci trebuie sa orientam si dupa vanzari din piete ....nu ?
-de cerut se pote cere dar de vandut e mai greu.....si dotarile conteaza mult....la un mondeo.
-eu cred ca masina mea are mai putin Km decat a ta !!!!! 17800 Km reali ,adusa in octombrie 2007 ,an fabr. 2006 ,si inca nu am putut vande....(ford fiesta ,benzina....)
-parerea mea ,ca masinile care umbla in Germania sant mai bine intretinute ,ca ale noastre.....
-masinile sant cumparate de la reprez.ford din germania ...de langa Koln....cu care avem si contracte ....intre firme....
-poate sa fie in 150000 Km daca e intretinut ....si daca nu intra intr-o groapa in autostrada din germania....la noi in 15000 Km vede mai multe gropi ....iti garantez !!!!!!
-despre stare fizica a masinilor un expl - ziua de azi -am venit din Germ. , masina mergea excelent....in oradea au aparut primele gropuri ,nu sant un sofer bun ca sa pot evita pe toate ...si pana in Mures am prins cateva....Cand am ajuns acasa deja suna ceva la roata din drapta fata....
-un prieten mi-a dat un sfat bun -adu masina acasa pe trailer ca sa nu nu ai probleme pe drumurile noastre ....bune...ca taxa mica....

.
Va rog sa ma scuzati dl-Giurea Emil daca am scris ceva .........Cu respect !!!!!