Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand focus 1

18 Aug 2009, 18:36

Marca/Model : ford focus 1 hatchback
Kilometraj : appx 39000
An de fabricaţie : 2003
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.6 16v, E 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9/6/7.5
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : AC, oglinzi electrice, scaun sofer reglabil inaltime, radiocass, culoare gri metal, 5 usi
Detalii nivel de siguranţă : 2 airbag, ABS
Alte comentarii : masina mai mult a stat, se verifica la pneuri (nu-s tocite dar sunt imbatranite). Carte service/ facturi aferente reviziilor (romcar). starea este perfecta, totul functioneaza si va mai functiona destul. Sunt cateva zgarieturi usoare, sper ca se pot inlatura. Cumparatorul primeste bonus o revizie (la 32000km s-a efectuat ultima).
Preţ : 6700 EUR. Pretul este mare pt ff1, dar sunt importanti km efectuati si starea masinii (identica cu a unei masini noi, nerulate).
Numele vânzătorului : Liviu
Telefon de contact : 0724281844
Poze maine.

All the best!

Re: vand focus 1

27 Aug 2009, 10:27

Fotografii ne arati si noua...?! De combinatii esti interesat...?! :D

28 Aug 2009, 15:20

combinatii?
te rog, sunt insurat si am o casnicie fericita...deci nu fac combinatii.
am primit masina de la servici si nu mai am de ce sa tin focusul
cat despre poze...imi cer scuze pentru intarziere, o sa merg unde am lasat masina, o sa o spal si o sa-i trag niste instantanee.

28 Aug 2009, 20:24

Hai sa nu fim ironici... nu sunt peste si nici pe invers, sunt si eu insurat de ceva ani buni si am si eu o casnicie fericita, sunt sigur ca ai inteles de la bun inceput ce am vrut sa te intreb, nu trebuia sa ma iei la misto sau peste picior... mda..., provincie - Bucuresti, mai tarani noi astia din provincie, de, ce sa-i faci... Cat priveste pozele poti sa le pui si asa, nu trebuie sa o "aranjezi", ne dam seama cu totii ce se ascunde sub stratul de praf... Asta daca nu esti samsar... ca sa fiu si eu "acid"... :-"

30 Aug 2009, 19:06

florin, sincere scuze daca te-am jignit...am zis doar sa fac o glumita.
o sa pozez saptamana asta.
Subiect închis