*Vand Sony MP3 - IMPECABIL, aug/2008 - SUPER PRET !!!
Avand in vedere ca am achizitionat o unitate multimedia, pun in vanzare unitatea audio SONY MP3.
Despre performantele acesteia nu cred ca mai are rost sa amintesc. Singurul lucru pe care as vrea sa il precizez este ca unitatea se prezinta impecabil.
Eu am cumparat masina acum mai putin de 1 an si in acest timp am folosit-o f. putin (copilas mic in masina, liniste, etc....
) si doar de la comenzile de pe volan. Deci as putea sa spun ca unitatea este ca si noua.
Pretul este de 950 ron negociabil - in limita bunului simt. Transportul in Ploiesti este gratuit, in Bucuresti in anumite zile este gratuit de asemenea, iar in restul localitatilor negoicem si ajungem la o intelegere.
O precizare- o astfel de unitate noua la ForCar costa cca. 2800 ron.
Mai jos gasiti cateva poze reale.
Pentru orice fel de detalii PM sau tel. 0724071548.
Despre performantele acesteia nu cred ca mai are rost sa amintesc. Singurul lucru pe care as vrea sa il precizez este ca unitatea se prezinta impecabil.
Eu am cumparat masina acum mai putin de 1 an si in acest timp am folosit-o f. putin (copilas mic in masina, liniste, etc....

Pretul este de 950 ron negociabil - in limita bunului simt. Transportul in Ploiesti este gratuit, in Bucuresti in anumite zile este gratuit de asemenea, iar in restul localitatilor negoicem si ajungem la o intelegere.
O precizare- o astfel de unitate noua la ForCar costa cca. 2800 ron.
Mai jos gasiti cateva poze reale.
Pentru orice fel de detalii PM sau tel. 0724071548.
-
Emil_Greus - 1nsane Member
- Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL