Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

URGEEEEENT! Ford Focus 1.6i

26 Sep 2005, 17:27

Salutare baieti!
Am o super oferta pe care nu o pot rata....

Asa ca vand Focusul meu (majoritatea il stiti), model 1999 dar rulat din 2000 (intre timp stat in showroom Romcar)
Motor 1.6i
100CP
Cutie 6 trepte
100.000 km
Dotari: AC, oglinzi electrice, geamuri electrice fata/spate, volan si scaun reglabil inaltime
Casetofon Kenwood + boxe + CD Changer
Carte de service, revizii la zi - Romcar
Motor NOU (schimbat anul trecut)
Cauciucuri NOI

Stare buna; parbrizul este crapat (dar se poate rezolva cu 100e), a fost accidentata de 2 ori (o data in fata de fostul proprietar - schimbat far, o data in usa de fratele meu - usa schimbata). Nu troncane nimic, nu bate, nu face nici un zgomot suspect :) -- mai are niste chestii dar minore

PRET: 7000E NEGOCIABIL!

Ce ziceti??
Problema e ca ma grabesc f.tare... please respond!
Ultima oară modificat de ray pe 27 Sep 2005, 02:28, modificat 1 dată în total.

26 Sep 2005, 22:36

Hai ma Ray, ce naiba ma?Renunti la ford?Cred ca tu esti prima persoana din club pe care am cunoscut-o. :icon_sad:

27 Sep 2005, 02:26

Cristian, nu renunt la forum. Am renuntat la Ford ca avea destule bube, era vechi (99) si am gasit o oferta f.buna la un Corsa din 2004.
Dar raman pe forum :)

27 Sep 2005, 03:04

corsaaaaaaaaaaaaaaaa? :icon_eek: adica OPEL ? :icon_rolleyes:

pe bune ma apuc de furat si iti dau un FORD Mondeo nou in banii aia pe care ii dai pe corsa :icon_mrgreen: Daca nu iti pui emblema de ford peste aia de opel in fata iei bataie :icon_lol:

eh,asta e.Pleaca unu,vine altu
:icon_cry:

27 Sep 2005, 12:35

opel corsa? sfarshit de shobolan! (asta e o replica celebra din filmul Mihai Viteazul, don't take it personally...)
:icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

27 Sep 2005, 14:34

hmmm, dati`mi voie sa ma bag

am condus pana acum 3 opel astra (un hatchback si 2 caravan) - toate motor 1.6
2 opel vectra (un vectra B 2000cmc 16v 130cp si un vectra C caravan 2.0 DTI)
una bucata opel vivaro (minibus 1.9 CDTI)
una bucata opel frontera 3.2L V6

am facut aproximativ 25.000km cu masinile astea si nu m`au dezamagit din nici un punct de vedere. ma refer aici la fiabilitate si nu la confort, dotari, etc...
asa ca nu mai fiti carcotasi si lasati omu` in pace sa isi cumpere opelu` daca ii place...

PS: un astra caravan a mers fara lichid de racire vreo 10 km in oras pt ca aveam ditamai gaura in radiator si s`a descurcat excelent pana la destinatie.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

29 Sep 2005, 14:12

Moaa ce coincidenta tot Corsa mi-am luat si eu :icon_lol:

29 Sep 2005, 14:40

$1 scrie:$2ar raman pe forum :)

nu se vede, nu se vede... :icon_mrgreen:

02 Oct 2005, 00:50

Imi cer scuze in mod public ca nu mai sunt la fel de activ ca la inceput. Efectiv nu mai am timpul necesar. Sa nu credeti ca m-am "mutat" pe clubopel.com :)

mai e o chestie... anul asta am descoperit motociclismul si am mai descoperit ca mi-a intrat in sange... rrau :) de fapt stiti de la ultimele intalniri :) si de-aia stau mai mult pe motociclism.ro, unde va invit si pe voi sa aruncati un oki din cand in cand (mai ales la sectiunea "accidente") - sa vedeti si voi cum sunt priviti "conservarii" :D
Subiect închis