Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

CCFL ANGEL EYES inele

26 Oct 2009, 20:26

Salut, am si eu o intrebare.. vreau sami pun inele angel eyes pe focus 2006... Pe faruri am instalatie xenon.. intrebarea ar fi daca pe timp de zi si atunci cand xenonul este functional se mai observa inelele? Si`a mai pus cineva din astea? Merita?

P.S. Daca ai xenon si far fara lupa primesti amenda sau ti se opreste certificatu??:)) am auzit si eu un zvon.. nu stiu cat de adevarat este..
Multumesc anticipat.

**** Fly oR Die ****

Re: CCFL ANGEL EYES inele

26 Oct 2009, 21:12

da primesti amenda si ti se retine talonul pt ca este ilegal xenonul in far cu oglinda pt ca lumina deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic cauta pe forum o sa gasesti toate detaliile...si din fericire pt cei care conduc f mult noaptea au inceput si politistii sa recunoasca acest fenomen si chiar iau masuri...am fost martor

27 Oct 2009, 10:50

Deci daca am far normal...fara lupa, si pun xenon ii ilegal?

27 Oct 2009, 10:55

practic este ilegal sa pui xenoane :| din cate stiu eu..dar niciodata nu am inteles ce legatura are cel cu spalator pentru faruri.. :-?? cu ce ajuta ala sa nu orbeasca lumina xenonului :-/

27 Oct 2009, 16:20

nu tine neaparat de spalator tine si de senzorii de autoleveling care sunt pusi pe sasiul masinii si de modul de disparsare al luminii. la far cu lupa lumina se duce in fascicol ceea ce nu deranjeaza la oki iar in far fara lupa(cu oglinzi) lumina se imprastie in tot farul din cauza oglinzilor si devine o lumina foarte puternica pt okiul uman si foarte deranjant
Subiect închis