Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Vand Ford Scorpio, 1987, 1.6, 300 EURO, Inmatriculat!

03 Noi 2009, 09:19

pai daca vroiai sa faci o fapta nobila avand in vedere unde postezi ar fi trebuit s-o donezi unui ford-ist din club care s-o restaureze si s-o aduca in stare de functionare.

aftfel ... se dai o masina praf cu titlu de donatie unor persoane nevoiease mi se pare bataie de joc avand in vedere ca este o masina care necesita investirea unor sume mari de bani.

03 Noi 2009, 10:16

$1 scrie:$2ai daca vroiai sa faci o fapta nobila avand in vedere unde postezi ar fi trebuit s-o donezi unui ford-ist din club care s-o restaureze si s-o aduca in stare de functionare.

aftfel ... se dai o masina praf cu titlu de donatie unor persoane nevoiease mi se pare bataie de joc avand in vedere ca este o masina care necesita investirea unor sume mari de bani.

400 ron motor
200 ron oala telescop
50 ron geam

daca 650 ron reprezinta "necesita investirea unor sume mari de bani", inseamna ca tu muncesti pe 200 ron pe luna, si deaia ti se pare o suma mare.

masina praf zici, a?

"persoane nevoiease" ? stii ce-i aia o persoana nevoiasa ?

caut sa dau masina unui om care nu-si permite una. nu unui samsar care s-o faca si s-o vinda, intelegi ?

pai, daca masina e praf si n-o vrea nimeni degeaba, se poate inchide topicul.

multam de gazduire.

03 Noi 2009, 10:23

Daca te apuci sa o desfaci da-mi un semn... (m-ar interesa una alta)

03 Noi 2009, 17:56

pai data tot te-ai folosit de site-ul asta incercand s-o vinzi ...frumos e s-o dai cuiva de aici astfel incat sa ramana in club ... sa mai stii de soarta ei si s-o mai admire si alti colegi la intalnirile locale si nationale.

17 Noi 2009, 20:25

s-a dat masina. se poate inchide. multam de gazduire.
Subiect închis