Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: INELE jante ALIAJ

07 Oct 2009, 22:25

daca ai diferenta de cote intre butuc si gaura de la janta atunci acolo este problema
imi dai cotele corecte si te rezolv de inele
bafta

08 Oct 2009, 01:29

pai cum imi dau seama daca e dif? o ridic pe cric si desfac suruburile si vad daca are joc sau cum????

08 Oct 2009, 01:35

nu
scoti roata ,iei un subler si masori cota exacta a exteriorului buzei fuzetei
dupa asta tre sa te uiti pe janta la interior ca tre sa scrie ce dimensiunea gaurii sau dimensiunea mai e scrisa si pe inelele pe care le avea jantele si care le ai inlaturat
imi dai dimensiunile si te rezolv
daca nu te descurci mergi cu masina la o vulcanizare care se respecta si roaga l pe unu din baietii de acolo sa ti verifice cotele
bafta

09 Oct 2009, 04:48

Pai asa o sa fac. O sa masor si o sa itzi dau dimensiunile. Te anunt dupa ce am masurat.

22 Oct 2009, 20:11

Ceau! Se pot face inele si pt. dimensiune fuzeta 63 mm, dimensiune janta 57 ? (adica janta nu intra cum trebuie si nu pot strane piulitele). Mersi.
PS: Cotele sunt orientative, daca se pot face inele (sa nu mai caut strung pt. jante) o sa le masor cu sublerul.

23 Oct 2009, 00:25

$1 scrie:$2eau! Se pot face inele si pt. dimensiune fuzeta 63 mm, dimensiune janta 57 ? (adica janta nu intra cum trebuie si nu pot strane piulitele). Mersi.
PS: Cotele sunt orientative, daca se pot face inele (sa nu mai caut strung pt. jante) o sa le masor cu sublerul.

nu exista ce vrei tu
ai o singura varianta
tre sa pui jantele pe strung si atunci poti sa le faci cota exacta pentru fuzeta ta
bafta

25 Noi 2009, 02:02

salut am reusit sa ajung la un service cu alta prob si i-am zis sa imi masoare si butucul si avea 63 mm parca, masina e mondeo mk1 poate stii mai bine si la janta nu intra sublerul sa pot masura exact, dar avea cam 70 mm. Poate stii mai exact marimea, daca ai mai facut, poate au o marime standard la acest diametru. Poti sa ma rezolvi?

27 Noi 2009, 02:30

salut
ti am trimis mp
Subiect închis