Vanzare

Comenzi ebay fara comision doar transportul toata tara

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Comenzi ebay fara comision doar transportul toata tara

Mesajde AncaElvis » 01 Dec 2009, 17:17

Salut.
Locuisc in Anglia de ceva vreme si stiu ca aici piesele auto sint mult mai ieftine decit in Romania.
http://www.ebay.co.uk
Se poate face in felul urmator: voi va cumparati piesele de pe ebay si transportul lor pina in ro il fac eu.
Costurile sint negociabile dar in medie e vb de 10 lire pe bucata ex:la un electromotor nou care costa 80 lire pe ebay mai adaugati 10 lire pentru transport.
Ruta pe care circul in Romania este Oradea Cluj Tg Mures Piatra Neamt Iasi si localitatile dea lungul acestei rute sau alaturate
Raspund la orice intrebare si nelamurire.
Multumesc
Elvis
AncaElvis
Incepator

Maşina: Ford Mondeo mk3 2002 2.0 tdci

Re: Comenzi ebay fara comision doar transportul toata tara

Mesajde AncaElvis » 01 Dec 2009, 19:15

bv_bogdy:> intreaba:
cat de des faci aceasta drum??? si daca sunt mai multe produse care nu sunt voluminoase si care au niste costuri modice ceva de genul 20 - 30 lire care este pretul ptr transport pana la Brasov??? de unde anume pleci din Anglia??? ptr ca si aceasta tara este destul de mare...

Nu prea conteaza de unde plec pentru ca coletele pe care le aduc vin la mine acasa in Manchester sau daca ai vreun depozit pe undeva in Anglia unde ai piesele putem discuta,
Cit despre costurile efective ale pieselor nici asta nu prea conteaza ca pe mine ma intereseaza sa scot transportul si nu sa pun comision pe piese,
sa spunem ca iti cumperi o pompa de injectie care evident e mult mai scumpa decit un electromotor dar transportul ei in Romania este tot de 10 pina la 20 lire functie de cita marfa am in masina la momentul ala, deci practic pentru orice obiect suma minima este de 10 lire
Si se poate si pina la Brasov daca ai mai multe produse...
Asatept cu nerabdare colaboratori
Si daca mai aveti intrebari...
AncaElvis
Incepator

Maşina: Ford Mondeo mk3 2002 2.0 tdci

Mesajde gigi51 » 01 Dec 2009, 21:03

adresa din machenster daca se poate
gigi51
Member

Maşina: ford mondeo 2002 1998 130cp ambience
VIN: wf05xxgbb52j16803

Mesajde DGAlexandru » 01 Dec 2009, 21:10

Cu ce masina faci transportul ?
Eu am o bara spate pe care o astept de vreo 3 sapt. sa o aduc in Ro.. si stau dupa un curier :(
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Înapoi la Vanzare