Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
11 Dec 2009, 12:44
Scaunele fata au si echipamentul complet pentru centurile de siguranta retractabile !
11 Dec 2009, 13:37
Produsele comercializate provin de pe un Ford, daca da, ce model ?
Va rog sa spuneti de pe ce masina provin aceste produse pt. a se putea verifica compatibilitatea.
14 Dec 2009, 14:35
Salut, rugamintea mea este sa postati niste poze cu o rezolutie mai mare, astfel incat sa putem vedea starea pielii (crapaturi, uzura etc)
Multumesc.
14 Dec 2009, 15:03
Dumnezeu s-a saturat sa mearga cu carul mic,cu carul mare si cu carul lui Sf.Ilie asa ca s-a hotarat sa isi ia masina.FORD MONDEO MK3 LIMOUSINE 06.2005 TDCI @ 115 cp MAGNUM GREY TITANIUM si niscai (vreo) doua tricouri albastre. Care este asemanarea dintre DGAlexandru si Dumnezeu ?............Amandoi au FORD MONDEO bla...bla...bla si tricouri albastre ! Care este insa diferenta (MAREA DIFERENTA) dintre Dumnezeu si dgalexandru ?................. DUMNEZEU NU SE CREDE dgalexandru ! Mare smecher acest dga ,bagator de seama la CLUB FORD ,un nimendrum cum zice ardeleanu,calicu avansat,un militian de puscarie declarand ca el este <<SECURIST>> care injura ca un birjar la detinuti ! dga (directia generala anticoruptie ???? OHA) se pune gicacontra cu toata lumea,si cand s-a nascut a iesit cu picioarele inainte (mi-a spus mie moasa lui dupa Felentari).Unii l-au facut NESIMTIT,altul vroia cu tot dinadinsul sa ii bage nu stiu cate levire in BUCI !!! (cine nu crede sa cerceteze si sa caute si in comentariile sale otravite ) CE oameni domnule... Citi insa dintre cei pe care la umbra REGULAMENTului ia sictirit si flituit dea lungul timpului nu si-au adus aminte de mama lui saraca (biata femeie nu are nicio vina) si cite parti moi ale trupului lor nu i-au dat sa manance ? (lui bineinteles).Dar se pare ca are un inger pazitor la CLUB care il tine in brate ! Gurile rele spun ca pentru asta ii spala zilnic masina cu un betisor de urechi...stiti ca in reclama tv. Voi face apel pe absolut toate caile ,telefon,e-mail,mesaje private prin CLUB,etc,etc,etc,la toti cei .... stii tu. Poate ca ne constituim si intr-o asociatie ,non profit evident sau poate iti facem o vizita la maghernita aia unde prostesti tu lumea cu diagnozele tale ! Eu nu am indurat despotismul ,prostia si mizeria umana nici pe vremea lui Ceasca. Timpul cat va rezista acest text aici este invers proportional cu DUSMANIA si PROSTIA acestui dga. DATI-L AFARA PE MISEL !!!!!
14 Dec 2009, 15:17
"Va multumesc" ca ati scris acest text, altfel imi era mai greu sa demonstrez ce fel de persoana sunteti, neapucand sa vb. cu colegii mei de la SRI sa ii rog sa imi inregistreze apelurile telefonice pe care mi le-ati dat in care m-ati facut in toata felurile pana sa apuc sa inchid.
Acest topic ca si celelalte ale dvs. de vanzare / cumparare se vor inchide si vor ajunge la Arhiva pt. ca din acest moment dvs. aveti interdictie de a mai intra pe acest forum datorita felului in care va comportati (BAN).
Tot ce v-am rugat a fost sa spuneti clar ce vindeti si sa respectati Regulamentul acestui forum.