Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand audi A4,2.5TDI,an 2003.S-line

30 Dec 2009, 12:19

am analizat mai bine si vad ca asta e ocupatia ta...ai 2 audi la vanzare....si le-ai bagat pe clubul asta dc? chiar daca facem parte din clubul asta ne pricepem si la alte masini

Re: vand audi A4,2.5TDI,an 2003.S-line

30 Dec 2009, 15:24

omul nu este nimic pe acest pamint dusmania si invidia este mare...il framinta pe el problema de ce are acest coleg de forum doua audi a4 la vinzare pe acest forum :-??

si eu sunt detinatorul fordului fiesta din semnatura si a unui audi a4 avant si daca doresc sa le vind si postez anunturi aici un ,neica nimeni, ca acest ,coleg,de forum trebuie sa ma bruieze?

nu scrie nicaieri aici in regulament ca nu ai voie sa postezi vinzari cu alta marca de masina decit ford...si cica tipu e inginer..... :((

31 Dec 2009, 12:53

auzi daniel?...te-a intrebat cineva ce ocupatie ai?te-a bagat cineva in seama?vezi-ti de jucaria ta acolo si nu te baga in treaba oamenilor mari....hai fugi la joaca

01 Ian 2010, 22:21

s@my_551 a primit un avertisment.

02 Ian 2010, 17:08

$1 scrie:$2mul nu este nimic pe acest pamint dusmania si invidia este mare...il framinta pe el problema de ce are acest coleg de forum doua audi a4 la vinzare pe acest forum :-??

si eu sunt detinatorul fordului fiesta din semnatura si a unui audi a4 avant si daca doresc sa le vind si postez anunturi aici un ,neica nimeni, ca acest ,coleg,de forum trebuie sa ma bruieze?

nu scrie nicaieri aici in regulament ca nu ai voie sa postezi vinzari cu alta marca de masina decit ford...si cica tipu e inginer..... :((

tocmai l-ai bruiat pe colegul de forum cu 2 audi la vanzare cu acest mesaj al tau....acest 'neica nimeni'...domnule moderator....are un nume ...si nush daca ai dreptul sa-mi pui la indoiala meseria....domnule daniel_ford_fiesta...tu doar te-ai bagat in discutia dintre mine si acest coleg de forum care vrea sa vinda o masina...nush la care invidie te referi,sa nu mai zic de dusmanie....si daca ma framanta care ar fi problema TA?el nu-mi zice nimic si te trezesti tu AVOCATUL POPORULUI..imi cer scuze fata de colegul de forum,de moderatori....dar cine te-a intrebat pe tine ce masini ai??

02 Ian 2010, 19:34

s@my_551 a mai primit un avertisment.
Discutiile de acest gen se pot purta pe privat.

02 Ian 2010, 20:12

s@my_551 de unde stii ca razvan_rg nu spune nimic ?

Mesajele de off-topic au fost mutate la Arhiva.
Subiect închis